Premierul Orban a demis-o pe Georgeta Bumbac, secretarul general în Ministerul Sănătățiii

Adrian Ilie   
în Stiri de ultima ora
27/03/2020, 13:56
Premierul Orban a demis-o pe Georgeta Bumbac, secretarul general în Ministerul Sănătățiii
Premierul Ludovic Orban/ Foto: Hepta

Ludovic Orban a eliberat-o din funcție pe Georgeta Bumbac, secretarul general din Ministerul Sănătății, motivând că un nou ministru trebuie să-și aleagă echipa cu care lucrează, informează News.ro. Bumbac a fost numită în funcție de către fostul premier Viorica Dăncilă, iar Victor Costache a menținut-o în funcție.

Georgeta Bumbac are legături puternice cu PSD

Un ministru nou trebuie să facă o propunere de secretar general cu care să facă echipă”, a motivat decizia Ludovic Orban, într-o conferință de presă susținută alături de Nelu Tătaru, noul titular al portofoliului  Sănătății.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Orban a precizat că Bumbac nu obținuse postul prin concurs, ci fusese numită prin detașare.

Potrivit HotNews, Georgeta Bumbac este fina președintelui PSD Constanţa, Felix Stroe, şi membră în consiliile de administraţie a trei companii de stat (CNAIR, Aeroporturi Bucureşti şi Administraţia Canalelor Navigabile),

Când a venit la conducerea ministerului, Victor Costache nu doar a menținut-o în funcție, ci a trecut în coordonarea ei 8 direcții și structuri din minister.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×