Premierul Olandei îi linişteşte pe batavi: „Există destulă hârtie igienică pentru 10 ani!” VIDEO

Marian Popovici   
în Stiri de ultima ora
19/03/2020, 18:47
Premierul Olandei îi linişteşte pe batavi: „Există destulă hârtie igienică pentru 10 ani!” VIDEO
Premierul Olandei îi linişteşte pe batavi Există destulă hârtie igienică pentru 10 ani! VIDEO

Supermarketurile din întreaga Europă au fost luate cu asalt din cauza crizei provocate de noul coronavirus. Astfel, în Olanda, la fel ca şi în celelalte ţări europene a fost o cerere masivă la alimente de bază, dar şi de hârtie igienică şi alte produse. 

Premierul Olandei îi linişteşte pe batavi: „Există destulă hârtie igienică pentru 10 ani!” VIDEO

Premierul olandez, Mark Rutte, le-a dat asigurări olandezilor în plină pandemie de coronavirus că există hârtiei igienică suficientă pentru următorii 10 ani, relatează Reuters, citat de news.ro.

În timpul unei vizite la supermarket, în semn de susţinere a muncitorilor, premierul a avut o discuţie liberă cu o clientă: „Da, am suficientă hârtie igienică. Dar este suficientă, în întreaga ţără, pentru următorii zece ani”, a dat asigurări premierul. ”Putem merge la toaletă zece ani”, a adăgat el.

VEZI VIDEO: 

Supermarketurile din Olanda au fost reaprovizionate după ce au fost luate cu asalt săptămâna trecută, lucru care s-a întâmplat cu foarte multe magazine de pe continentul european, inclusiv în România.

În România s-a limitat achiziţia unor produse de bază în anumite marketuri

Marile lanțuri de magazine din România au început la începutul săptămânii să limiteze achiziția unor produse de bază astfel încât toți cumpărătorii să se poată bucura de alimente precum: ulei, făină, mălai, care s-au vândut foarte repede în această perioadă de criză.

„Din dorința de a asigura produse de bază tuturor clienților noștri, limităm achiziția următoarelor alimente la 6 bucăți pe fiecare bon fiscal: zahăr, ulei, făină și mălai. Îndemnăm totodată clienții să fie cumpătați și solidari cu semenii lor. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, se arată în mesajul afișat la unele magazine româneşti.

În România situația privind amenințarea de coronavirus este una foarte serioasă. Autoritățile iau măsuri stricte pentru a combate virusul COVID-19, iar recomandările pentru populație sunt de a ieși din casă doar în cazuri de urgență.

În acest moment, România are 277 de cazuri confirmate de infectare cu virusul COVID-19. În același timp, peste 3.400 de persoane sunt în carantină instituționalizată și alte 24.000 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×