De-abia a preluat conducerea Guvernului, dar a rămas gravidă! Premierul spune că va lucra pe timpul sarcinii!

Filon Stan    Claudiu Ilie   
în Galerie foto
19/01/2018, 12:11
De-abia a preluat conducerea Guvernului, dar a rămas gravidă! Premierul spune că va lucra pe timpul sarcinii! GALERIE FOTO

Premierul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, a anunţat că este însărcinată cu primul ei copil, dar a precizat că va continua să lucreze pe toată perioada sarcinii, urmând ca după naştere să-şi ia concediu timp de şase săptămâni, informează Reuters citat de News.ro. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

În perioada în care va lipsi Ardern, ţara va fi condusă de vicepremierul Winston Peters. Jacinda Ardern a adăugat că după naştere, partenerul ei, Clarke Gayford, se va ocupa de creşterea copilului, subliniind că familia va călători împreună când va fi nevoie.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Premierul Noii Zeelande a anunţat că este însărcinată!

„Nu sunt prima femeie care munceşte şi are un copil. Ştiu că sunt circumstanţe speciale, dar sunt multe femei care au mai făcut acest lucru înaintea mea şi l-au făcut bine”, a declarat Ardern.

În vârstă de 37 de ani, Jacinta Ardern urmează exemplul fostului premier pakistanez Benazir Bhutto, care a născut în timp ce ocupa această funcţie, în 1990.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×