Rămâne Mihai Tudose premier? Luni se va decide soarta acestuia!

Daniel Vlad   
în Stiri de ultima ora
13/01/2018, 15:00
Rămâne Mihai Tudose premier? Luni se va decide soarta acestuia!

Mihai Tudose se pare că are zilele numărate în fruntea Guvernului după ce acesta şi-a atras antipatia mai multor membri marcanţi din PSD. Deşi un nou Comitet Executiv era programat pentru sfârşitul lunii ianuarie, Realitatea TV anunţă că preşedintele PSD, Liviu Dragnea a fost convins de către colegii săi să organizeze de urgenţă în cursul zilei de luni întâlnirea respectivă.

Rovana Plumb, Gabriela Firea, Mihai Weber, Claudiu Manda Dumitru Buzatu, preşedinte PSD Vaslui, Ionel Arsene de la PSD Neamţ şi alţi apropiaţi ai lui Liviu Dragnea au luat deja iniţiativa publică aspura unei întâlniri de urgenţă în cadrul unui Comitet Executiv în care să se discute situaţia lui Mihai Tudose.

„Comitetul Naţional trebuie convocat cât mai repede!”

Senatorul PSD Claudiu Manda consideră că trebuie convocat cât mai repede Comitetul Executiv National al PSD, argumentul său fiind că „situaţia din ultimele zile nu poate aştepta până la CExN de la Iaşi „Consider că trebuie convocat cat mai repede Comitetul Executiv Naţional al PSD. Situaţia din ultimele zile nu poate aştepta pâna la CExN de la Iaşi. Românii aşteaptă de la noi predictibilitate şi stabilitate, aşteaptă punerea in aplicare a programului de guvernare asumat”, a spus Manda.

La rândul său, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a vorbit despre situaţia lui Mihai Turdose: „Privesc şi eu cu îngrijorare ceea ce se întâmplă în viaţa politică de câteva zile. Nu pot fi indiferentă, chiar dacă sunt preocupată primordial de problemele Capitalei. Observ că motoarele administraţiei publice centrale şi locale au încetinit.. este o reacţie organică la criza politică.

Cei care suntem, înca, responsabili pentru ceea ce se întampla cu Romania trebuie să acţionăm urgent în sensul reînstaurarii unui climat politic la standarde europene, de profesionalism, rigoare, civilizaţie, valori comune de respect faţă de Constituţie şi legile ţarii. Romanii merită ca toate eforturile noastre să se îndrepte către rezolvarea problemelor cu care se confruntă in spitale, şcoli, nevoia de siguranţă a cetăţenilor, o infrastructură modernă. Copiii noştri merită să le garantam o ţara sigură, în care pacea, protecţia, şi echilibrul social sunt prezente normale în viaţa lor.

De aceea, cred că trebuie să ne întâlnim urgent într-o şedinţă a Comitetului Executiv National pentru a tranşa criza politică. Apoi, sa ne reintoarcem urgent la muncă. Orice soluţie va reieşi din dezbaterea CexN vă fi mai utilă pentru ţara decat instabilitatea actuală. Dumnezeu să ne dea tuturor dreapta judecată şi patriotism„, a spus Firea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×