Premierul Marii Britanii, la un pas de moarte! Serviciile secrete au intervenit în ultimul moment!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
06/12/2017, 12:00
Premierul Marii Britanii, la un pas de moarte! Serviciile secrete au intervenit în ultimul moment!

Premierul britanic, la un pas de moarte!  Theresa May a fost ţinta unui complot terorist dejucat, potrivit relatărilor de presă de marţi seara, transmite agenţia dpa. Şeful Serviciului de informaţii MI5, Andrew Parker, i-a informat anterior pe membrii cabinetului britanic asupra presupusului complot, informează Sky News.

Teroriştii puneau la cale un atac cu bombă asupra reşedinţei prim-ministrului, din Downing Street, şi, în haosul ce ar fi urmat, tentativa de a o ucide pe May, a arătat Sky. Nu a existat vreun răspuns oficial la relatarea din presă, care vine la câteva ore după ce poliţia a spus că a inculpat doi bărbaţi pentru infracţiuni teroriste.

Premierul britanic, la un pas de moarte! Teoriştii, opriţi în ultimul moment!

Naa’imur Zakariyah Rahman, 20 de ani, şi Mohammed Aqib Imran, 21 de ani, au fost arestaţi în raiduri ale poliţiei antiteroriste săptămâna trecută şi urmează să apară în faţa unei instanţe din Londra.

Teroriştii au lovit în marea Britanie de cinci ori, anul acesta! Atacurile au fost date în Londra şi Manchester, iar în urma lor au fost ucişi 36 de oameni. Parker a mai spus că nouă atentate teroriste islamiste au fost împiedicate, în ultimele 12 luni, în Marea Britanie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×