Andra şi Cătălin Măruţă îşi botează fetiţa. Primele imagini de la BOTEZ

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/10/2015, 20:47
Andra şi Cătălin Măruţă îşi botează fetiţa. Primele imagini de la BOTEZ GALERIE FOTO

Botezul fiicei Andrei si a lui Catalin Maruta a inceput de cateva minute, iar invitatii nu au intarziat sa apara. 300 de persoane sunt asteptate la slujba religioasa si la petrecerea care va avea loc ulterior la un salon de evenimente

 

Andra si Catalin Maruta au plecat deja de acasa, insotiti de nasi, fostul finantator al echipei CFR Cluj, Arpad Paszkani si sotia.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI

Andra a ales pentru acest eveniment o rochie eleganta, de culoare crem.

Andra si Catalin Maruta isi crestineaza fiica, Eva Maria Ioana, la Biserica „Sf. Fanurie” din Bucuresti.

Sursă: www.cancan.ro

………………………………………………………..

Emoţii mari pentru Andra şi Cătălin Măruţă. Cei doi îşi creştinează astăzi al doilea copil, pe micuţa Eva Maria. Au pregătit o petrecere de neuitat pentru care au cheltuit nu mai puţin de 70.000 euro. 100 de invitaţi se află la această oră în biserică, alături de părinţii emoţionaţi.

Eva Maria Ioana este numele fiicei Andrei şi lui Cătălin Măruţă, aceasta fiind al doilea copil al cuplului, după micuţul David. Cum afară a fost foarte frig cei doi părinţi au încercat să-şi protejeze copiii şi au intrat foarte repede în biserică după ce au coborât din maşină, neoprindu-se să dea declaraţii.

Părinţii lui Cătălin Măruţă au declarat pentru România TV că atât Andra cât şi Cătălin au fost foarte emoţionaţi în noaptea dinaintea botezului.

Printre invitaţii la botez se numără Iuliana Tudor, Costin Mărculescu – care le-a adus o icoană.

VEZI VIDEO AICI CU sosirea la biserică a părinţilor lui Cătălin Măruţă

Sursă: www.romaniatv.net

………………………………………………………

Andra si Catalin Maruta traiesc emotii mari astazi, 11 octombrie si asta pentru ca fetita lor Eva, va fi crestinata. Interpreta si-a surprins fanii cu o imagine memorabila postata pe contul de socializare.

Andra si Catalin Maruta se afla pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru botezul fetitei lor, ce va avea loc peste doar cateva ore. Artista le-a arata fanilor ei cum va fi imbracata Eva Maria. „Pregatiri pe ultima suta de metri pentru botezul Evei!”, a scris Andra in dreptul imaginii de pe Facebook.

Andra

Fanii au reactionat imediat iar fotografia a primit mii de likeuri in doar cateva minute. „E superba rochita”, „Petrecere frumoasa, este foarte frumoasa”, afost parerea prietenilor virtuali.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×