Incredibil! Fantomă surprinsă în mai multe poze! Au stat chiar lângă ea! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
11/10/2017, 00:10
Incredibil! Fantomă surprinsă în mai multe poze! Au stat chiar lângă ea! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Un „tur al spiritelor” făcut de un cuplu din America s-a dovedit a fi o amintire de neuitat! Deşi totul a decurs normal, banal chiar, abia când au ajuns acasă au avut parte de surpriza vieţii lor. Cei doi americani s-au decis să se relaxeze puţin, să ia o pauză de la viaţa cotidiană. Aceştia s-au înscris într-o călătorie care avea să le schimbe viaţa. Au cumpărat bilete şi au plecat în vacanţă. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

John şi Jessica Mausling au decis să se cazeze la hotelul Stanley din statul Colorado. Totul s-a petrecut în urmă cu o luna de zile, când au participat la un „tur al spiritelor”. Cei doi soţi au decis să se fotografieze alături de grupul cu care erau plecaţi în vacanţă. Au făcut o poză chiar imediat după ce s-au cazat. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 7 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Poza cu fantoma, luată la puricat de experţi

Se aflau în recepţia hotelului atunci când s-a petrecut un eveniment pe care nici măcar nu l-au remarcat la momentul respectiv. Nu au apucat să se uite la pozele din vacanţă decât în clipa în care au ajuns acasă. Abia când au ajuns acasă au realizat că în acea poză mai apare cineva, pe lângă prietenii lor. Au văzut că într-una dintre fotografii ceva nu era în regulă. Asta deoarece alături de ei mai apare o fetiţă, care se remarca la o privire mai atentă.

Au cerut mai apoi părerea experţilor şi li s-a confirmat: în poză este o fantomă. Au simţit cum le trec fiori pe şira spinării, mai ales că nu au observat deloc, când au făcut poza, că ar asista la vreo scenă ieşită din comun.

„Prima dată am încercat să găsim o explicaţie logică. I-am întrebat pe toţi cei cu care eram atunci dacă îşi amintesc să fi văzut o fetiţă când am făcut poza. Nimeni nu văzuse nici măcar un copil cât am stat acolo. Nici măcar nu cobora nimeni scările în acel moment”, au spus soţii Mausling, potrivit huffingtonpost.com.

Celebru tocmai pentru activitatea sa paranormală, hotelul Stanley a fost cel care l-a inspirat pe autorul Stephen King să scrie bestsellerul „The Shining”, devenit mai apoi film. Hotelul Stanley are o vechime de 108 ani. În poza soţilor Mausling se poate vedea cum fetiţa coboară scările. La fel, în urmă cu un an de zile, o altă poză a reuşit să devină virală printre internauţi. Fusese făcută de către un alt turist tot în hotelul Stanley, iar fantoma stătea la capătul treptelor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×