Povestea tristă a unui muzician român! A ajuns să ceară bani de la fani

în Stiri mondene
30/04/2018, 14:31
Povestea tristă a unui muzician român! A ajuns să ceară bani de la fani

Un muzician român a ajuns să facă apel la fanii și prietenii de pe Facebook pentru a se putea trata de cancer. Singura șansă pentru el este un tratament pe care l-ar putea urma doar în Germania, dar nu are banii necesari, așa că a făcut un apel disperat pe Facebook.

Adrian Berinde a urcat ultima dată pe o scenă din România, la începutul anului trecut. De atunci, starea lui de sănătate nu i-a mai permis să apară în fața publicului.

„Dragii mei,

În ultima vreme starea mea de sănătate s-a înrăutățit. De mai bine de un an mă bat cu un cancer care a metastazat pe oase. Durerile sunt cumplite, trăiesc cu morfină. Am ezitat mult să public aceste rânduri, dar nu mai am soluții. Sunt imobilizat în pat din Decembrie. Acum a apărut o șansă de tratament cu substanță nucleară într-o clinică din Germania. Aș putea să mă internez acolo pe data de 13 Mai, dar acest tip de operațiune costă, iar eu nu dispun de sumele necesare.

Vă scriu aceste rânduri în speranța că voi găsi înțelegere și ajutor din partea voastră.

Numerele de cont unde puteți dona cât doriți sunt:

Pay Pall adrian.berinde@gmail.com

Cont Lei: RO56BTRLRONCRT0V10821201 – Banca Transilvania

Cont Euro: RO14BTRLEURCRT0V10821202 – Banca Transilvania (SWIFT: BTRLRO22)

Titular: Berinde Adrian

Vă mulțumesc și vă port în suflet ca până acum”, este mesajul transmis de Berinde pe Facebook.

În urmă cu 10 ani, Adrian Berinde a suferit un transplant de ficat. Acum, la 59 de ani, muzicianul trece din nou prin momente cumplite. Suferă de un cancer care are metastaze pe oase și are nevoie de morfină pentru a putea suporta durerile groznice. Muzicianul orădean este absolvent al Școlii de Arte Plastice din Cluj, iar în 1982 a fugit din țară și s-a stabilit în Elveția.  S-a întors în România în 1990 și, de atunci, a lansat opt albume și a susținut sute de concerte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×