Povestea lui Freddy Mercury din România! Valentin Alexiu a reușit să cucerească juriul Românii au Talent

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/03/2020, 13:15
Povestea lui Freddy Mercury din România! Valentin Alexiu a reușit să cucerească juriul Românii au Talent
Valentin Alexiu a făcut spectacol pe scena Românii au Talent. Sursa foto: Pro TV

În seara de vineri, 20 martie, am avut parte de o nouă ediție spectaculoasă a emisiunii Românii au Talent, presărată, ca de obicei, cu momente pline de umor, dar și numere care ne-au lăsat cu gura căscată. Punctul culminant a fost, însă, apariția lui Valentin Alexiu, supranumit Freddie Mercury de România. Și asta pe bună dreptate, pentru că bărbatul de 50 de ani l-a imitat la perfecție pe legendarul solist al trupei Queen, făcându-i pe cei patru jurați să danseze și să aplaude frenetic de îndată ce melodia a ajuns la final.

Povestea consilierului local din Iași care l-a imitat pe Freddy Mercury la Românii au Talent

Dincolo de talentul cu care a fost înzestrat, concurentul are și o poveste de viață cel puțin interesantă. Valentin Alexiu este din Iași și, vă vine sau nu să credeți, ocupă postul de consilier local cultural. Când nu se află la sediul instituției, bărbatul înlocuiește scena politică cu cea muzicală, pentru că face parte din formația Atlantic, alături de Florin Ciubotaru şi Leonard Sănel Oprica.

Cei trei sunt invitați adesea să întrețină atmosfera la nunți, petreceri private sau diverse alte evenimente de acest gen. La Românii au Talent, a interpretat „The Great Pretender”, melodie din repertoriul celebrei trupe Queen, astfel că și-a putut pune în valoare calitățile de imitator, iar membrii juriului au fost extrem de impresionați. Chiar dacă nu a primit un Golden Buzz, concurentul va merge în etapa următoare, cu promisiunea să pună în scenă un moment cel puțin la fel de spectaculos.

Valentin Alexiu a venit la Românii au Talent împreună cu soţia, Violeta

Cunoscut şi sub numele de Freddy Mercury din Iași, cântăreţul a fost însoţit la concursul difuzat de Pro TV de soţia sa, Violeta. De altfel, femeia s-a așezat chiar în primul rând, fiind salutată de partenerul de viaţă, imediat ce acesta și-a încheiat interpretarea. Trebuie spus că partenera de viață a fost cea care l-a încurajat să participe la sezonul cu numărul zece al emisiunii.

Aţi creat o surpriză absolut extraordinară. Aveţi tot pachetul, cum spune vecinul Mihai Petre. Mi se pare genial să vii ca un om aşa la locul lui, care face tot felul de alte lucruri, şi să te arunci la Freddie.

Nu cred că în sinea lui poate să fie egalat vreodată. Mie mi se pare cel mai complex muzician al tuturor timpurilor. Vă mulţumesc pentru bucuria pe care mi-aţi creat-o”, i-a transmis Florin Călinescu, vizibil impresionat de momentul bărbatului.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×