Povestea halucinantă a şoferului care conducea ”microbuzul morţii”, în accidentul de la Viişoara! A făcut închisoare şi a fost amendat de zeci de ori pentru viteză

Raluca Ogaru   
în Reality show
06/04/2018, 18:28
Povestea halucinantă a şoferului care conducea ”microbuzul morţii”, în accidentul de la Viişoara! A făcut închisoare şi a fost amendat de zeci de ori pentru viteză GALERIE FOTO

UPDATE 19.00:

Răsturnare de situaţie! Potrivit unor martori care par să cunoască date neoficiale din anchetă, roata microbuzului care s-a desprins în timpul mersului şi din cauza căreia microbuzul implicat în tragedie ar fi plonjat în Bistriţa, se mai ţinea doar într-un singur prezon, în loc de 5. Această ipoteză a fost întărită şi de faptul că nu a fost găsit la faţa locului decât acest prezon retezat, celelalte fiind lipsă. În plus, martorii spun că în momentul în care şoferul a pierdut controlul volanului s-a văzut o scânteie mare la acea rotă.

Gabriel Nistor, şoferul microbuzului care a plonjat în Bistriţa, are un trecut zbuciumat. El a făcut 6 ani de închisoare, fiind condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte. Mai exact, a plecat într-o seară de la o petrecere, cu intenţia de a bate pe cineva, iar primul care i-a ieşit în cale a fost lovit cu sete de Gabriel, până când a ajuns în comă la spital şi a murit două zile mai târziu.

După ce a ieşit din penitenciar, tânărul şi-a luat permisul de conducere şi s-a angajat, însă a fost amendat de 10 ori pentru viteză. În noaptea tragicului accident de la Viişoara, se pare că microbuzului i-a căzut o roată din mers, din cauza vitezei foarte mari. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a rupt parapeţii de pe marginea drumului, plonjând în Bistriţa. În accident au murit 7 persoane, fiind doar un singur supravieţuitor.

Între timp, anchetatorii au descoperit că victimele nu aveau forme legale de muncă. Toţi cei decedaţi urmează a fi îngropaţi cu banii pe care chiar ei i-au muncit, însă rudele vor fi ajutate şi de primărie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×