Povestea emoţionantă a lui Lorelai Moşneguţu, câştigătoarea show-ului “Românii au talent”

Claudiu Ilie    George Heisu   
în Hotnews
05/06/2017, 10:38
Povestea emoţionantă a lui Lorelai Moşneguţu, câştigătoarea show-ului “Românii au talent”

În vârstă de 11 ani, Lorelai Moşneguţu, fata fără mâini care cântă la pian, a reuşit să impresioneze o ţară întreagă. Câştigătoarea show-ului “Românii au talent” are o poveste sfâşietoare.

Soarta nu a fost deloc blândă cu Lorelai Moşneguţu. Aceasta s-a născut fără mâini şi fără femur la ambele picioare. Încă din primele zile de viaţă, medicii i-au pus un diagnostic crunt, micuţa suferind de sindrom plurimalformativ. Mai mult, femeia care i-a dat viaţă a ales să o părăsească în maternitate, Viorica Pârvan, asistent maternal, devenindu-i mamă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Lorelai are planuri măreţe, dorind să înfiinţeze o asociaţie care să-i ajute pe micuţii cu handicap. De asemenea, aceasta a scris, până în momentul de faţă, patru cărţi, printre care şi „Zâmbet de înger”. „Bunica şi mami îmi tot scriau poezii şi mă gândeam de ce să le scriu şi eu? Şi apoi am început cu un vers, două, strofe şi apoi poveşti, de la o pagină la alta şi mai multe“, a spus Lorelai.

Citeşte mai mult pe realitatea.net

Închide ×