Povestea de necrezut a unui bărbat. S-a întâlnit cu o văduvă, apoi viaţa i-a dat o lovitură

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
30/10/2019, 17:01
Povestea de necrezut a unui bărbat. S-a întâlnit cu o văduvă, apoi viaţa i-a dat o lovitură
Această văduvă superbă avea să-i schimbe definitiv viața unui tânăr norocos. Sursa foto: realitatea.net

În rândurile următoare veți afla povestea lui Jack, un tânăr din Marea Britanie, care s-a hotărât să meargă la schi, împreună cu bunul său prieten, Bob fără să știe că această decizie avea să-i schimbe viața pentru totdeauna. Au făcut bagajul pe fugă, l-au aruncat pe bancheta din spate a maşinii şi au pornit la drum, bucuroși că au ocazia să petreacă un timp departe de agitația cotidiană.

Întâlnirea cu o văduvă superbă i-a schimbat viața

După câteva ore de mers fără oprire, cei doi s-au trezit în mijlocul unei furtuni de zăpadă. Nefiind echipaţi corespunzător pentru condiții meteo extreme, s-au văzut nevoiți să întoarcă maşina şi să meargă până la o fermă din apropiere. Au sunat la ușă, în speranța că vor reuși să găsească un adăpost. Nu mică le-a fost, însă, mirarea să constate că în locul acela uitat de lume trăia o femeie de o frumusețe răpitoare.

Vizibil stânjeniți de întreaga situație, tinerii și-au luat, totuși, inima în dinți și au rugat-o să rămână peste noapte acolo, în condițiile în care drumul era imposibil de continuat pe o astfel de vreme. „Am devenit văduvă recent. Mi-e teamă că vecinii mă vor privi cu alţi ochi dacă vă las în casă. Sunteţi, totuşi, doi străini”, le-a spus aceasta, însă a cedat ulterior rugăminților și i-a lăsat să doarmă în hambar. Dis de dimineață, cei doi și-au continuat drumul, însă povestea abia acum începe.

Nouă luni mai târziu, Jack avea să primească o veste incredibilă

Nouă luni mai târziu, Jack a primit un plic în care se afla o scrisoare de la un avocat. După ce a citit-o, a căzut în genunchi, în lacrimi. Viața îi dăduse o lovitură la care nu s-ar fi așteptat niciodată. Cel care îi trimisese scrisoarea respectivă era chiar avocatul femeii care i-a găzduit în acea noapte.

De îndată ce şi-a revenit din șoc, a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe bunul său prieten. În urma discuției, avea să afle că acesta a cedat farmecelor văduvei încântătoare, iar cei doi au petrecut împreună o noapte de neuitat, la capătul căreia Bob a mințit în legătură cu identitatea sa, pretinzând că, este, de fapt, Jack. Aflând tot adevărul, Jack a început să urle și a ținut-o așa minute în șir. Erau, însă strigăte de bucurie, pentru că femeia a încetat din viață între timp, lăsându-i întreaga avere.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×