Povestea de iubire dintre Lili Sandu şi Bogdan Stelea a uimit o ţară întreagă

Mădălina Tătaru   
în Reality show
14/09/2013, 13:43
Povestea de iubire dintre Lili Sandu şi Bogdan Stelea a uimit o ţară întreagă
FOTO: ZIARUL RING

Lili Sandu a fost iubita lui Bogdan Stelea, iar momentele romantice pe care acesta i le pregătea au făcut ca majoritatea lumii să rămînă plăcut impresionată. Bogdan Stelea, actualul tehnician al  echipei naţionale de tineret, a încercat să obţină aprobările de la Primărie pentru a o cere de soţie pe Lili Sandu pe Arcul de Triumf. Cei doi au început o relaţie în perioada anilor 2000, iar la un an distanţă, Stelea a divorţat de soţia lui, Dana Badea. Cei doi au format un cuplu pentru mulţi ani, iar după despărţire, Lili Sandu a recunoscut deseori că fostul portar al naţionalei a fost “dragostea vieţii sale”.

Odată cu despărţirea au ieşit la iveală şi adevăratele neînţelegeri dintre cei doi, relaţia încetînd să mai pară una dintre cele mai perfecte din showbiz-ul autohton. Cauza certurilor şi neînţelegerilor dintre Lili şi Bogdan părea a fi una dintre gelozia fotbalistului care nu se acomodase cu idea că iubeşte o femeie foarte frumoasă şi extrem de rîvnită de alţi bărbaţi. Au fost la un pas de căsătorie, însă decizia despărţirii a venit chiar atunci cînd lumea se aştepta la marele eveniment.

I-a promis că se împacă dacă divorţează

În perioada în care toată lumea ştia că Stelea încearcă să se împace cu Lili Sandu, vestea că acesta s-a căsătorit brusc, cu o creatoare de modă, nu i-a picat deloc bine actriţei. Aceasta şi-ar fi dorit să se împace cu fotbalistul, dar nu a înţeles deloc alegerea fostului iubit. În timpul în care a fost căsătorit, pare-se că acesta o vizita destul de des pe Lili, concluzia fiind aceea că este o greşeală că nu au rămas împreună.

Fosta actriţă nu a părut că are, însă, prea mult noroc în dragoste. S-a vorbit mult despre ea ca şi cum ar fi avut o serie de relaţii cu oameni de afaceri basarabeni, dar cea mai importantă dintre acestea rămîne povestea de dragoste cu Bogdan Stelea.

A trecut mult timp de atunci, iar frumoasa Lili se pare ca s-a orientat spre un alt fotbalist, Lukasz Szukala, jucătorul Stelei. “Sînt încă la început, tatonări, mîngîieri, zîmbete, sărutări şi nimic mai mult, momentan. Cert este că Lili şi Lukasz se simt bine unul în compania celuilalt”, a spus o apropiată de-a acesteia conform wowbiz.ro.

www.rpressport.ro www.rpressport.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×