Povestea celei mai controversate faze din televiziune! Cine i-a propus Cruduței să-și scoată lenjeria în direct!

în Stiri mondene
30/04/2018, 12:23
Povestea celei mai controversate faze din televiziune! Cine i-a propus Cruduței să-și scoată lenjeria în direct!
Povestea celei mai controversate faze din televiziune

Jurnalistul Mircea N. Stoian a spus povestea celei mai controversate faze din televiziune, care a avut loc în celebra emisiune în care Daniela Crudu și-a scos lenjeria intimă în direct! Imaginile au fost preluate de toată presa din România și au ajuns până peste Ocean, chiar celebrul rapper 50 Cent fiind unul dintre cei care au distribuit momentul inedit!

Jurnalistul a povestit totul pe blogul său! „Tot scormonind după găselnițe editoriale, care să de aducă audiență emisiunii cu șarpele ăla imbecil, ieșind din grapefruit-ul păcatului în siglă, i-am propus lui Capatos ca Daniela Crudu să-și scoată chiloții în direct întruna dintre emisiuni. Uite și dialogul savuros de atunci;

Povestea celei mai controversate faze din televiziune. Cruduța și-a pus amprenta!

Mircea N Stoian: Dane, frățiorule, dacă tot e să o facem lată, hai să-și scoată Cruduța chiloții în direct pe prima parte a emisiunii. Nu a mai făcut nimeni așa ceva în televiziune, că nu au curaj, E rupere. O preia toată presa.

Dan Capatos: Bă, ești nebun? Nu se poate. Ne rup ăștia de la CNA cu amenzile. Ne dau, dracului, ăștia de la Antenă afară. Nu merge, nene.

Daniela Crudu: Stoiane, Cum să-mi dau chiloții jos? Am fusta scurtă se vede tot după-aia. Nu fac așa ceva.

Mircea N Stoian: Hai să le luăm pe rând. Dana. Îți dai chiloții jos, așa cum își arăți și țâțele tot timpul, fără să ți-o ceară nimeni. Dane. Amendă nu luăm pentru că nu se va vedea nimic după aia. Își pune asta două perechi de chiloți pe ea. Unii la culoarea pielii sau pe aproape și unii de culoare închisă, pe care îi scoate în direct. S-a mai făcut asta în teatru. Nu fii fraier, că nu se întâmplă nimic. Îți dai seama că toată emisiunea, după ăia, de se uită la noi vor sta cu ochii pe ea, doar-doar s-o vedea ceva? Rupem.

Dan Capatos: Bine mă, hai.

Zis și făcut. Începe emisiunea. Circul de rigoare, Cruduța se dă mai spre canapea filmată îndeaproape. Și-a dat chiloții jos și mi-a pus pe cap, în hohotele și aplauzele publicului. (Asta a fost găselnița ei. Evident chiloții erau noi) Cu ocazia asta, am mai luat un sac de injurături de la poporul prost, dar teleast, din care apelativele ”libidinos”, ”boșorog”, „ nesimțit” și multe altele, nu au lipsit. Banii i-a luat Capatos. Evident că nu s-a întîmplat nimic după aceea. Lumea a aplaudat cu frenezie, presa a scris, anecdota a ținut câteva zile topul bârfelor, toată lumea a avut de câștigat”, a povestit Mircea N. Stoian, pe blogul său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×