Poștaș jefuit în Prahova! Zeci de pensionari au rămas fără pensii. Polițiștii cred că totul este cusut cu ață albă – UPDATE

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
14/02/2020, 15:13
Poștaș jefuit în Prahova! Zeci de pensionari au rămas fără pensii. Polițiștii cred că totul este cusut cu ață albă – UPDATE
Poștaș jefuit de banii de pensii, în Prahova. Srsa foto: aradon.ro

Caz șocant în Prahova, acolo unde zeci de pensionari au rămas fără pensii, după ce poștașul care trebuia să vină cu pensia a fost jefuit! Cel puțin așa spune factorul poștal. Poliția a deschis un dosar.

UPDATE: Oamenii legii au descoperit că poștașul care a spus că a fost jefuit a înscenat totul! Avea datorii și a încercat să fure pensiile pe care ar fi trebuit să le dea oamenilor din satul Nedelea, din județul Prahova!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Joi, 13 februarie a.c., în jurul orei 15:00, am fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe raza localității Ariceştii-Rahtivani, sat Nedelea, două persoane necunoscute ar fi deposedat prin violență un factor poștal, de o geantă ce conținea bani și documente poștale.

Din cercetările efectuate de polițiști până la acest moment, a reieșit faptul că deși factorul poștal a susținut că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie, aspectele relatate nu sunt reale, iar acesta și-ar fi înscenat furtul și actele de violență, cu scopul de a acoperi a datorie.

În urma investigațiilor a fost recuperată geanta cu documente și suma de aproximativ 40.000 de lei.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul”, precizează autoritățile.

Poștaș jefuit de banii de pensii, în Prahova

Poştaşul acuză că a fost tâlhărit de doi indivizi care i-au furat banii de pensii, aproximativ 40.000 de lei, informează, vineri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Poştaşul a declarat în fața anchetatrilor că transporta banii cu maşina personală, iar într-o zonă mai retrasă din localitatea Ariceştii Rahtivani, două persoane i-au făcut semn să oprească.

Anchetatorii au suspiciuni că poștașul ar putea să mintă

Poștașul spune că a oprit mașina, apoi una dintre acestea i-a luat banii aflaţi pe banchetă, iar cealaltă l-a lovit. Surse din anchetă susţin că sunt suspiciuni însă cu privire la acuzele poştaşului.

Așadar, anchetatorii nu exclud nici varianta unei înscenări. Sesizarea incidentului a fost făcută, joi, la 112, unde factorul poștal a sunat pentru a cere ajutor.

„În acest caz se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru tâlhărie calificată”, au precizat reprezentanţii IPJ Prahova.

Închide ×