Suspiciuni de terorism la New York! A intrat cu maşina în mulţime, o persoană a murit pe loc!

Gabriel Esanu   
în Stiri de ultima ora
03/12/2017, 18:46
Suspiciuni de terorism la New York! A intrat cu maşina în mulţime, o persoană a murit pe loc!

Poliţia din New York este în alertă! Caută un bărbat care a lovit cu maşina un grup de patru persoane, în cartierul Queens. Conform martorilor oculari, şoferul i-a lovit intenţionat pe cei patru, dintre care o persoană a murit pe loc. Apoi a fugit de la locul faptei.

Chiar dacă în acest moment nu a fost stabilit că ar putea fi vorba despre un atentat terorist, anchetatorii nu au eliminat această posibilitate. Totul s-a întâmplat duminică dimineaţă, ora de la New York, în faţa unui club de noapte. Tocmai din acest motiv, anchetatorii iau în calcul varianta unui conflict început în interiorul clubului, în urma căruia şoferul a decis să se răzbune.

Autorităţile nu au făcut încă public numele agresorului, dar este de aşteptat ca acest lucru să se întâmple în următoarele ore, în speranţa că se vor putea obţine date despre şoferul căutat. De asemenea, nu se ştiu vârsta şi numele persoanelor rănite şi nici ale celei ucise.

Persoanele rănite au fost transportate de urgenţă la un spital din zonă, iar medicii s-au ferit să dea verdicte în privinţa şanselor celor trei de a se recupera complet după accident.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×