Portretul lui Donald Trump, al 45-lea preşedinte din istoria SUA

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/11/2016, 10:12
Portretul lui Donald Trump, al 45-lea preşedinte din istoria SUA

Donald Trump (70 ani), omul despre care mulţi spuneau până nu demult că e doar un clovn pe scena politică, e convins că succesul pe care l-a avut în afaceri îl urmăreşte şi în politică. Presa din SUA anunţă că el va fi cel de-al 45-lea preşedinte din istoria acestei ţări, chiar şi Hillary Clinton sunându-l pentru a-l felicita. 

S-a născut pe 14 iunie 1946 în New York şi este fiul unui constructor devenit agent imobiliar. E la a treia căsătorie şi are cinci copii. Licenţiat în economie, Trump a intrat în afaceri ajutându-şi tatăl şi apoi a devenit celebru în America pentru zgârie-norii construiţi în Manhattan şi în marile oraşe. Şi pentru că e faimos, din 2007 are şi o stea pe Hollywood Walk of Fame.

AVERE COLOSALĂ

Odată cu faima, s-a adunat şi averea, estimată de Forbes la peste 4 miliarde de dolari. Numele Trump e scris cu litere uriaşe pe o clădire de 58 de etaje din Manhattan, acolo unde magnatul îşi are biroul plin de cadouri de la sportivi celebri.

Tot în Trump Tower se află şi apartamentul luxos în care locuieşte cu cea de-a treia soţie, Melania – un fost fotomodel născut în Slovenia, şi cu fiul lor. E un penthouse de o sută de milioane de dolari, inspirat de Palatul Versailles. Trump încearcă să împace şi afacerile, şi politica.

PASIONAT DE GOLF

Se trezeşte la cinci dimineaţa, citeşte ziarele, apoi urmăreşte tot ce e politic la televizor. Spune că nu are timp de sport, dar că se menţine în formă călătorind destul de mult. Când are timp, preferă să joace golf.

Donald Trump: „Ajungi să cunoşti oameni pe un teren de golf. Şi afli lucruri despre ei”Donald Trump are alături familia sa numeroasă. Foarte activă în campania electorală a fost fiica sa, Ivanka. Cât despre ceilalţi patru copii Trump, din primele două căsătorii ale magnatului, toţi spun că sunt mândri de numele lor, de tatăl lor şi de cum au fost educaţi.

Citeşte mai multe pe digi24.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×