Ponta, despre referendum: ”Dragnea şi Băsescu! PSD, PNL şi PMP vor deconta politic”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/10/2018, 23:15
Ponta, despre referendum: ”Dragnea şi Băsescu! PSD, PNL şi PMP vor deconta politic”
Victor Ponta a reacțion cu privire la finalul referendumului. Acesta susține că mare parte din politicieni vor deconta politic

Victor Ponta a scris cateva randuri despre finalul așteptat sau nu de către acesta, pe contul său de socializare. Din punctul său de vedere, anumiți politicieni, pe care i-a și enumerat, au ”pus mana” pe un subiect care trebuia să fie dedicat în totalite societății, cu această ocazie, aducand asupra lor niște consimțăminte care nu le aparțin. Astfel că, finalul referendumului pentru familie 2018 a fost un eșec total.

”Politicieni imorali şi necinstiţi, profund detestaţi de popor (cum sunt Dragnea, Băsescu sau Ludovic Orban) au confiscat o temă care trebuia să aparţină exclusiv societăţii civile şi cultelor religioase – sperând să îşi aroge nişte voturi care nu le aparţin! Iar rezultatul este, iată, negativ!”, a susținut Ponta pe pagina sa de Facebook.

Victor Ponta, despre viitoarea acțiune a politicienilor. ”Vor deconta politic!”

Ponta a reactionat la aflarea rezultatelor referendumului
Ponta a reacționat în urma eșecului referendumului. Acesta a spus ca mulți politicieni vor deconta politic!

Iar, opinia s-a nu s-a oprit aici. Politicianul a mai scris că este convins de faptul că mulți romani își iubesc familiile și ar fi vrut ca lucrurile să se sfarșească altfel, însă au avut o barieră peste care nu au putut trece; barieră pe care Victor Ponta a numit-o în mesajul rău ”lecșii despre familie de la Dragnea și Băsescu”.

”Sunt convins că majoritatea covârşitoare a românilor îşi iubesc familia şi cred în valorile acesteia – nu vor însă să îşi dea votul pentru avantajul politic al unor ipocriţi şi manipulatori cinici – nu vor să primească lecţii despre familie de la Dragnea şi Băsescu”, a completat acesta.

La finalul mesajului său, politicianula încheiat cu o afirmație de zile mari, care se rezumă la viitoarea lor acțiune și anume: decontarea. ”PSD, PNL şi PMP vor deconta politic ticăloşia şi prostia acestor lideri egoişti, total depăşiţi de modul în care gândesc românii”, a încheiat Victor Ponta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×