Cazul poliţistului-pedofil cutremură Poliţia Română! Ministrul Internelor cere demisii în lanţ!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
09/01/2018, 14:11
Cazul poliţistului-pedofil cutremură Poliţia Română! Ministrul Internelor cere demisii în lanţ!

Ministrul Carmen Dan a transmis, în cadrul unei conferinţe de presă, un mesaj dur către toţi şefii din Poliţie. „Să facă un pas în spate şi să se aştepte să plece”, le-a transmis ministrul de Interne.

„Aştept din partea serviciului Omoruri să extindă cercetările faţă de toate situaţiile în care există indicii că ar fi fost săvârşite de poliţistul agresor. (…) Aştept din partea serviciului Omoruri, pentru că aştept ca şeful acestui serviciu să facă un pas în spate. Cum aştept şi de la şeful de la Control intrări. Aşa cum mă aştept de la toţi cei care vor fi evidenţiaţi ca responsabili, în urma anchetei. Să se aştepte să plece”, a transmis Carmen Dan.

Poliţistul-pedofil agită apele în MAI! Ministrul cere demisia şefului Poliţiei!

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a trimis premierului Mihai Tudose propunerea de demitere a şefului Poliţiei Române, Bogdan Despescu. „Am cerut câteva clarificări de la conducerea Poliţiei Române. Am constatat că Poliţia Română a făcut o informare foarte rapidă rin cadrul IGPR.

Niciun poliţist nu şi-a asumat responsdabilitatea pentru faptul că din 2009 şi până astăzi nu s-a lucrat în primul dosar în care poliţistul era acuzat. Am aflat că testele sunt irelevante şi aflăm că trebuie să schimbăm bateriile de teste. S-a mers mult prea mult pe ideea că merge şi aşa.

Eu mă declar total nemulţumită de explicaţiile pe care le-am primit şi am senzaţia că ne confruntăm cu aceeaşi superficialitate din partea şefilor Poliţiei Române. Din păcate, această atitudine este o constantă şi îmi pare rău că nu am putut să schimb”, a declarat ministrul internelor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×