Poliţistul-pedofil a recunoscut că a violat o fetiţă de 7 ani! A blocat liftul între etaje…

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
09/01/2018, 10:51
Poliţistul-pedofil a recunoscut că a violat o fetiţă de 7 ani! A blocat liftul între etaje…

Poliţistul-pedofil a violat un copil! Omul legii acuzat că a agresat sexual doi copii în 5 ianuarie în liftul unui bloc din sectorul 6 al Capitalei şi-a recunoscut fapta, dar şi violul comis în 2012 asupra unei fetiţe de 7 ani în acelaşi sector. Anunţul a fost făcut luni seară, de avocatul bărbatului, care a precizat că iniţial acesta şi-a recunoscut doar parţial faptele, dar că ulterior a admis că este şi autorul violului din 2012.

De asemenea, avocatul a spus că poliţistul a încercat să-şi explice gestul afirmând că a avut nişte probleme. Poliţistul, reţinut pentru 24 de ore, va fi prezentat marţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţistul-pedofil a violat o fetiţă de 7 ani, în anul 2012!

„La data de 08.01.2018, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore faţă de inculpatul S.E. sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de agresiune sexuală”, anunţă Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Conform sursei citate, „în ziua de 05.01.2018, în intervalul orar 10:10-10:55, în incinta unui bloc din sectorul 6 – în  lift şi pe palierul etajului 8 –   inculpatul S. E. a pupat-o pe obraji, pe gură şi în zona abdominală şi i-a pus mâna în zonele intime persoanei vătămate, minoră, în vârstă de 5 ani şi l-a pupat pe obraji  pe minorul  în vârstă de 9 ani”.

Bărbatul a fost prins de poliţişti luni dimineaţă. Agresorul este poliţist în cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei, iar la audieri a recunoscut faptele. El ar fi fost recunoscut de către colegii săi, care l-au denunţat duminică după-amiază. Poliţistul se numeşte Eugen Stan şi lucrează de 10 ani în Brigada Rutieră, fiind transferat de la Jandarmerie pe un post de şofer al unui şef din Poliţie, este căsătorit şi are doi copii. Anul trecut ar fi încercat să violeze o femeie, iar în 2012 ar fi abuzat sexual o fetiţă, tot în Sectorul 6 al Capitalei, însă a scăpat nepedepsit deoarece oamenii legii nu l-au putut identifica de pe imaginile filmate de camerele de supraveghere. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×