Poliţistul-pedofil, decorat de preşedintele ţării cu ordinul „Bărbăţie şi Credinţă”

Filon Stan    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
12/01/2018, 13:15
Poliţistul-pedofil, decorat de preşedintele ţării cu ordinul „Bărbăţie şi Credinţă”

Poliţistul-pedofil, care a declanşat un adevărat tsunami în Poliţia Română, după ce a agresat doi minori în lift, a fost decorat de preşedintele ţării cu ordinul „Bărbăţie şi Credinţă! Se întâmpla în anul 2012. După ce a fost prins de colegii săi poliţişti, bărbatul a recunoscut că în anul 2012 a mai violat o fetiţă de 12 ani! 

Preşedintele Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor SED LEX, Florin Vîlnei, a confirmat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că Eugen Stan, poliţistul arestat pentru mai multe fapte de agresiune sexuală asupra minorilor, a fost decorat în 2012, atunci când preşedintele României era Traian Băsescu, cu ordinul „Bărbăţie şi Credinţă”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Poliţistul-pedofil a fost decorat cu ordinul „Bărbăţie şi Credinţă”

„Decretul nr. 472/2012 privind conferirea unor decoraţii. În temeiul prevederilor art. 94 lit. a) şi ale art. 100 din Constituţia României, republicată, ale art. 4 alin. (1), ale art. 8 şi ale art. 11 din Legea nr. 29/2000 privind sistemul naţional de decoraţii al României, cu modificările şi completările ulterioare, având în vedere propunerea ministrului administraţiei şi internelor, în semn de apreciere pentru implicarea directă în combaterea efectelor provocate de condiţiile meteorologice excepţionale din iarna 2011-2012, prin salvarea de vieţi omeneşti, deblocarea drumurilor şi ajutarea populaţiei sinistrate, pentru îndeplinirea exemplară a misiunilor încredinţate de-a lungul întregii lor cariere, Preşedintele României d e c r e t e a z ă: Art. 10. – Se conferă Medalia Bărbăţie şi Credinţă clasa a III-a, cu însemn pentru civili: domnului agent şef principal de poliţie Stan Ion Eugen”, potrivit decretului publicat în Monitorul Oficial pe 09 iulie 2012.

Decretul a fost semnat de Traian Băsescu pe 5 iulie 2012, cu câteva zile înainte ca acesta să fie suspendat din funcţia de preşedinte de către Parlament. Fostul preşedinte Traian Băsescu, cel care a semnat în 2012 decretul de decorare a poliţistului arestat pentru pedofilie, Eugen Stan, cu ordinul ”Bărbăţie şi Credinţă”, a declarat pentru MEDIAFAX că un preşedinte nu cere niciodată dosare, listele venind de la minister.

„Niciodată un preşedinte nu cere dosare. Vin liste de la ministere pentru decoraţii. Sunt pur şi simplu nişte liste. Aţi găsit vinovatul acum… preşedintele României”, a declarat pentru MEDIAFAX Traian Băsescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×