Poliţistul lovit în cap cu sabia de un interlop a ieşit din comă! Care a fost primul lucru pe care l-a făcut!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
07/12/2017, 10:55
Poliţistul lovit în cap cu sabia de un interlop a ieşit din comă! Care a fost primul lucru pe care l-a făcut!

Starea poliţistului rănit marţi dimineaţa în timpul unei misiuni la Rădăuţi s-ar fi îmbunătăţit, acesta putând ţine în mână un telefon pentru a le auzi vorbind pe fetiţele sale, a scris miercuri seară un coleg al acestuia pe o pagină de socializare a poliţiştilor de la intervenţii speciale.

„Acum câteva minute soţia lui Ciprian i-a dat telefonul în mâna lui ca să îşi audă fetiţele în timp ce vorbea cu ele. Ciprian a dus telefonul la ureche singur să le poată auzi! Dumnezeu a făcut minuni! Există Dumnezeu şi există minuni, există medici buni! CIPRIAN TRĂIEŞTE! CIPRIAN RĂSPUNDE LA STIMULI! CIPRIAN SE VA FACE BINE! Să ne rugăm pentru el şi Dumnezeu îl va face bine! Azi e o sărbătoare mare şi s-au întâmplat minuni pentru El!”, este mesajul postat pe pagina de socializare de către unul dintre prietenii poliţistului rănit.

Poliţistul lovit cu sabia în cap a vorbit la telefon cu fetiţele sale

În cursul zilei, neurochirurgul Marius Dabija, purtător de cuvânt al Spitalului „Nicolae Oblu” din Iaşi, a declarat că poliţistul se află în continuare în stare critică, deşi au apărut mişcări spontane pe partea dreaptă, ale mâinii şi piciorului. Potrivit neurochirurgului, în cursul nopţii, poliţistul a fost supus unei intervenţii pentru a-i scădea presiunea intracraniană cauzată de un hematom intracerebral.

În cursul zilei de miercuri, poliţiştii şi jandarmii din mai multe oraşe din ţară, precum şi civili, au donat sânge pentru poliţistul rănit la cap cu o sabie de către una dintre persoanele vizate de o percheziţie efectuată la Rădăuţi de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×