Om al legii din Iaşi snopit în bătaie chiar în faţa postului de Poliţie! Agresiunea, surprinsă de camerele de supraveghere!

Filon Stan   
în Video
15/12/2017, 16:10
Om al legii din Iaşi snopit în bătaie chiar în faţa postului de Poliţie! Agresiunea, surprinsă de camerele de supraveghere!

Un bărbat din iaşi a fost reţinut de poliţişti, după ce a bătut un om al legii! Imaginile agresiunii au fost surprinse de o cameră de supraveghere! Din imagini se vede cum bărbatul se apropie de poliţist şi începe să ţipe la el.

Omul legii se fereşte din faţa bărbatului şi merge cu spatele câţiva metri urmărit de ieşean. Acesta se aruncă asupra omului legii şi începe să-l lovească şi să-l trântească de pământ. Mai mult, atacatorul i-a rupt şi uniforma poliţistului!

Poliţist snopit în bătaie chiar în faţa postului de poliţie din Oţeleni

Bărbatul care l-a agresat pe poliţist se numeşte Cezar Marian şi are 39 de ani. Acesta a fost reţinut şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru ultraj. Procurorii din Paşcani care cercetează acest caz susţin că agresorul a fost eliberat condiţionat din închisoare în iulie 2016, după ce a fost condamnat pentru infracţiuni comise cu violenţă. El mai avea de executat 476 de zile de închisoare.

Poliţistul lovit, marţi, de Cezar Marian a suferit mai multe contuzii, dar nu a necesitat internarea în spital. Incidentul s-a petrecut chiar în faţa postului de Poliţie din localitatea Oţeleni, judeţul Iaşi. Agresorul a lovit poliţistul cu pumnii şi picioarele şi i-a rupt uniforma.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×