Un poliţist din Suceava se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost lovit în cap cu sabia de un interlop periculos

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
06/12/2017, 10:33
Un poliţist din Suceava se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost lovit în cap cu sabia de un interlop periculos

Un poliţist se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost atacat cu o sabie de un interlop! Poliţistul a fost primul care a intrat în casa interlopului în cadrul unei descinderi! După câteva secunde de când a intrat în casă, traficantul de droguri, cunoscut în zona ca fiind unul foarte periculos, l-a lovit pe omul legii cu sabia în cap!

Agentul şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi de la Serviciul de Acţiuni Speciale Suceava a căzut ca secerat. A fost operat de urgenţă. Medicii sunt în continuare ”extrem de rezervaţi” privind starea de sănătate a poliţistului atacat cu o sabie în timpul unei percheziţii domiciliare la Rădăuţi, a afirmat, miercuri, Tudor Ciuhodaru, medic la Spitalul de Neurochirurgie ”Nicolae Oblu” din Iaşi.

Poliţistul lovit cu sabia în cap de un interlop, ajutat cu sânge de colegii săi

„Pacientul a petrecut noaptea la Terapie Intensivă. Este intubat, ventilat, pe suport volemic. Este în stare gravă în continuare din cauza severităţii lezionare şi posibilelor complicaţii”, a declarat pentru AGERPRES dr. Ciuhodaru.

Oficiali din Poliţie au anunţat că unii dintre colegii poliţistului rănit au donat sânge pentru acesta, acţiuni similare continuând miercuri dimineaţă. Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava au desfăşurat o acţiune pentru destructurarea unei grupări infracţionale, fiind efectuate opt percheziţii domiciliare.

 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×