VIDEO. Imagini scandaloase în judeţul Olt! Patru tineri i-au rupt un picior unui poliţist, apoi i-au filmat agonia!

Filon Stan  
înHotnews
31/10/2017, 12:03
VIDEO. Imagini scandaloase în judeţul Olt! Patru tineri i-au rupt un picior unui poliţist, apoi i-au filmat agonia!
Scene incredibile în judeţul Olt! Patru tineri beţi i-au rupt piciorul unui poliţist, apoi i-au filmat agonia! Pe înregistrare apare omul legii sprijinit de maşina poliţiei în timp ce se ţine...

Scene incredibile în judeţul Olt! Patru tineri beţi i-au rupt piciorul unui poliţist, apoi i-au filmat agonia! Pe înregistrare apare omul legii sprijinit de maşina poliţiei în timp ce se ţine cu mâinile de piciorul rupt, iar tinerii agresori îl iau peste picior, în timp ce îl filmează. Omul legii îi ameninţă chiar că va folosi arma din dotare, dar aceştia nu se sperie deloc, ba din contră, continuă cu ironiile.

Potrivit unui comunicat de luni al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, în data de 26 octombrie, cinci persoane au aruncat cu pietre asupra casei vecinului lor, i-au adresat acestuia injurii şi ameninţări, distrugând parţial gardul locuinţei acestuia, cu scopul de a pătrunde în casa lui. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Poliţistul agresat are nevoie de 120 de zile de recuperare

Persoana respectivă a sunat la 112 şi a cerut ajutorul poliţiştilor. La faţa locului s-a deplasat un echipaj, care a început să discute cu membrii familiei atacate. În acel moment, din curtea învecinată au fost aruncate pietre, fiind avariată maşina de poliţie. Oamenii legii s-au deplasat apoi la locuinţa familiei care pornise acest scandal, în interior găsind şapte persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice care adresau injurii şi ameninţări cu moartea poliţiştilor, dar şi vecinilor.

Agenţii de poliţie au pătruns în interiorul imobilului, aproximativ 10-15 metri pentru a-i împiedica pe agresori să mai arunce cu pietre. În momentul când doi dintre poliţişti ieşeau din curtea respectivă, unul dintre bărbaţi a devenit agresiv, s-a opus la încătuşare şi a aplicat cu piciorul drept o lovitură în piciorul stâng al unui agent de poliţie. Poliţistul s-a ales cu dubşă fractură.

Ceilalţi doi poliţişti şi-au protejat atunci colegul căzut la pământ şi aflat în imposibilitatea de a se deplasa pentru ca acesta să nu fie lovit în continuare de cele şapte persoane aflate în curtea imobilului şi care ieşiseră din locuinţă, adresând în mod repetat injurii la adresa poliţiştilor.

Procurorii au stabilit că deşi au constatat starea gravă de sănătate a poliţistului rănit, care acuza dureri mari la piciorul stâng, patru dintre agresori nu i-au acordat primul ajutor şi nici nu au solicitat intervenţia Serviciului de Ambulanţă pentru a-i fi acordate îngrjiri medicale, continuând ameninţările cu moartea la adresa poliţiştilor până la sosirea echipajelor de intervenţie rapidă din cadrul SAS Olt.

Agentul de poliţie rănit a fost transportat la Spitalul Judeţean Slatina, fiind diagnosticat cu o dublă fractură de gambă stângă tibie şi peroneu, cu deplasarea ambelor oase, cadrele medicale stabilind că are nevoie de aproximativ 120 de zile de îngrijiri medicale.

În urma acestui scandal, patru persoane au fost arestate preventiv, iar un minor este cercetat sub control judiciar, pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea liniştii publice, ultraj, complicitate la ultraj.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×