Poliţist din Olt împuşcat în cap de iubita sa jucăuşă!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
31/01/2018, 10:56
Poliţist din Olt împuşcat în cap de iubita sa jucăuşă!

Joacă terminată într-un mod dezastruos, în judeţul Olt! Un poliţist din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost împuşcat în cap de iubita lui. Anchetatorii spun că pistolul s-a descăcat în timp ce era manevrat de femeie, ea fiind rănită la mână.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, în noaptea de marţi spre miercuri, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de faptul că două persoane au fost rănite după ce o armă s-a descărcat.

Poliţist din Olt împuşcat în cap de iubita pusă pe joacă

Astfel, o femeie în vârstă de 28 de ani din Slatina, manevra un pistol care îi aparţine prietenului ei, ofiţer în cadrul SCCO Olt, iar la un moment dat arma s-a descărcat rănind-o pe aceasta la mână, iar pe bărbat în zona capului. Femeia s-a speriat şi a anunţat un prieten, în vârstă de 38 de ani, din Slatina, de cele întâmplate, iar acesta a sunat la 112.

Imediat o echipă operativă s-a deplasat la adresa indicată, iar victimele au fost transportate la o unitate medicală. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Anchetatorii au precizat că starea de sănătate a ofiţerului este gravă, el aflându-se în comă profundă. De asemenea, pistolul folosit nu este cel de serviciu, ci o arma personală a bărbatului, pe care o deţinea în mod legal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×