Video. Vezi imagini cu poliţistul care cântă colinde în maşina de serviciu

Sorin Dumitrescu   
în Stiri de ultima ora
24/12/2017, 17:10
Video. Vezi imagini cu poliţistul care cântă colinde în maşina de serviciu

Ne-am obişnuit să vedem poliţişti în acţiune, aflaţi în misiune, încercând să menţină ordinea în trafic. într-un cuvânt desfăşurîndu-şi activitatea acolo unde este nevoie de prezenţa lor, dar am văzut şi clipuri cu personaje în uniformă care au capacitatea de a se ridica dincolo de meseria lor, arătând că au umor sau răspunsuri inteligente, gen Marian Godină. 

Ne-am obişnuit să vedem şi cazuri destul de dese în care uniforma dă celor care o poartă, în opinia lor, dreptul de a fi agresivi verbali sau de a fi foarte puţin cooperanţi cu persoanele care vin să le solicite ajutorul, dar nu e ceva foarta anormal, pentru că în orice loc pădure fără uscături nu se poate.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Interpretul era un poliţist

Însă acum a făcut furori pe reţelele de socializare o postare cu un om al legii din municipiul Arad pentru care sărbătoarea Crăciunului are o profundă semnificaţie sufletească. În clip se vede cum poliţistul, devenit vedetă peste noapte, pentru că a primit foarte multe likeuri, cântă, în timp ce îşi face munca, patrulând cu maşina instituţiei, un frumos colind românesc, poate cel mai cunoscut de Crăciun: Moş Crăciun cu plete dalbe.

Imaginea poliţistului care trăieşte astfel şi în timp ce este în timpul programului magia Crăciunului a atras nu doar simpatia şi respectul celor care au vizionat clipul pe Facebook, dar şi a şefilor săi, chiar Inspectoratul General al Poliţiei luând decizia de a publica acest clip, considerând că acţiunea acestuia face ca imaginea instituţiei, de altminteri printre cele mai puţin apreciate în România, poate fi îmbunătăţită.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×