Video. Vezi imagini cu poliţistul care cântă colinde în maşina de serviciu

Sorin Dumitrescu   
în Stiri de ultima ora
24/12/2017, 17:10
Video. Vezi imagini cu poliţistul care cântă colinde în maşina de serviciu

Ne-am obişnuit să vedem poliţişti în acţiune, aflaţi în misiune, încercând să menţină ordinea în trafic. într-un cuvânt desfăşurîndu-şi activitatea acolo unde este nevoie de prezenţa lor, dar am văzut şi clipuri cu personaje în uniformă care au capacitatea de a se ridica dincolo de meseria lor, arătând că au umor sau răspunsuri inteligente, gen Marian Godină. 

Ne-am obişnuit să vedem şi cazuri destul de dese în care uniforma dă celor care o poartă, în opinia lor, dreptul de a fi agresivi verbali sau de a fi foarte puţin cooperanţi cu persoanele care vin să le solicite ajutorul, dar nu e ceva foarta anormal, pentru că în orice loc pădure fără uscături nu se poate.

Interpretul era un poliţist

Însă acum a făcut furori pe reţelele de socializare o postare cu un om al legii din municipiul Arad pentru care sărbătoarea Crăciunului are o profundă semnificaţie sufletească. În clip se vede cum poliţistul, devenit vedetă peste noapte, pentru că a primit foarte multe likeuri, cântă, în timp ce îşi face munca, patrulând cu maşina instituţiei, un frumos colind românesc, poate cel mai cunoscut de Crăciun: Moş Crăciun cu plete dalbe.

Imaginea poliţistului care trăieşte astfel şi în timp ce este în timpul programului magia Crăciunului a atras nu doar simpatia şi respectul celor care au vizionat clipul pe Facebook, dar şi a şefilor săi, chiar Inspectoratul General al Poliţiei luând decizia de a publica acest clip, considerând că acţiunea acestuia face ca imaginea instituţiei, de altminteri printre cele mai puţin apreciate în România, poate fi îmbunătăţită.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×