Politician executat cu sânge rece! Motivul este halucinant

Maria Cristina   
in Stiri de ultima ora
13/06/2018, 15:19
Politician executat cu sânge rece! Motivul este halucinant

Un politician mexican a fost executat cu sânge rece în timp ce iși făcea un selfie.

Pe 1 iulie, în Mexic sunt programate alegeri generale. Iar scena politică trece prin ceea ce pare a fi deja o epidemie de asasinate. Cel mai recent caz este cel al lui Fernando Puron, candidat pentru un loc în Camera Deputaților din partea Partidului Instituțional Revoluționar (PIR), scrie Digi24.ro. La câteva minute după ce a participat la o dezbatere electorală, Puron a fost împușcat mortal de un asasin neidentificat.

Politician executat cu sange rece! Motivul este halucinant

Crima a avut loc în orașul Piedras Negras, în care candidatul PIR ocupase anterior fotoliul de primar, transmite CNN.

Coincidență cinică: la dezbatere, Fernando Puron tocmai ce abordase flagelul crimei organizate din Mexic. „Nu trebuie să ne fie frică. Trebuie să înfruntăm crima”, îi îndemnase de la tribună, înainte de a fi împușcat, Puron pe susținătorii săi.  Într-o înregistrare de pe o cameră de supraveghere se observă cum politicianul vorbește cu suporterii săi și își face un selfie cu unul dintre aceștia, în timp ce asasinul se apropie calm prin spatele lui și îl împușcă în cap. Poliția nu a arestat încă niciun suspect.â, potrivit deschide.md.

Moartea lui Fernando Puron ridică numărul politicienilor asasinați până acum, de la începutul campaniei electorale în luna septembrie 2017, la 112.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal din cauza lui Putin! Președintele rus a ieșit la dans cu șefa diplomației austriece

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.