Podul Giurgiu-Ruse va fi închis! Vezi care este motivul

Alex Bradescu   
în Hotnews
17/09/2017, 00:09
Podul Giurgiu-Ruse va fi închis! Vezi care este motivul

Traficul rutier va fi închis sâmbătă pe DN 5, între Giurgiu şi Ruse, pentru desfăşurarea competiţiei sportive „Free Spirit Run Giurgiu – Ruse”. Sâmbătă, pe DN 5, se va desfăşura competiţia „Free Spirit Run Giurgiu – Ruse”. Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, între orele 11.00 şi 14.00 traficul rutier va fi închis pe traseul Centru Ruse, Bulgaria – Podul Prieteniei – DN 5, km. 64+884 – km 61+000 – Centru Giurgiu (Turnul Ceasornicului).

Competiţia de Atletism „Free Spirit Run Giurgiu – Ruse”. La ediţia de anul trecut, care a avut loc în 24 septembrie, au participat 250 de alergători profesionişti şi amatori din România, Bulgaria, SUA, Japonia şi Franţa, potrivit organizatorilor. Competiţia este singurul maraton transfrontalier al României, organizat în parteneriat cu vecinii de la sud de Dunăre.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Podul Giurgiu – Ruse, mai greu de trecut de cei din afara UE

Partenerii competiţiei sunt nume de prestigiu:

  1. SLAK”DUNAV” RUSE şi Clubul Sportiv “Giurgiu”
  2. Primăria Ruse, Primăria Giurgiu
  3. Fundaţia “Ruse – orasul spiritului liber”
  4. Ministerul Tineretului şi Sportului Bulgaria
  5. Comitetul Olimpic Bulgar
  6. Federaţia Bulgară de atletism
  7. Federaţia Română  de atletism
  8. Federaţia Balcanică de atletism

Cei care provin din ţări afară de UE trebuie să arate documentele necesare pentru şederea sa legală şi pentru trecerea graniţei între Bulgaria şi România. Punerea ştampelor vamale în paşaport va fi realizată la start/final de la reprezentanţii Poliţiei de Frontieră din Bulgaria şi din România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×