Pod de cale ferată prăbușit în Brașov! Imagini incredibile

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
02/07/2018, 11:19
Pod de cale ferată prăbușit în Brașov! Imagini incredibile GALERIE FOTO
Pod de cale ferata prabusit in Brasov

Imagini incredibile surprinse într-o comună din Brașov, unde un pod de cale ferată s-a prăbușit în râul Tărlung, în urma ploilor și a inundațiilor din ultimele zile! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Podul de cale ferată era situat în comuna Budila. Linia Brașov – Întorsura Buzăului deservea un număr de șase trenuri, care tranzitau acel pod.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și Accident feroviar în Caransebeș! Ambulanțele au sosit la fața locului! 

Pod de cale ferată prabușit în Brașov era administrat de un operator privat

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), podul de cale ferată din comuna Budila, judeţul Braşov s-a prăbuşit în râul Tărlung din cauza viiturii produse în zonă. A fost afectată linia Braşov – Întorsura Buzăului, însă nu sunt trenuri blocate pe această rută, precizează reprezentanţii instituţiei. CFR Infrastructură informează că podul se află pe secţia CF neinteroperabilă Hărman – Întorsura Buzăului, care este administrată de un operator privat. Potrivit CFR, circulaţia trenurilor pe această rută a fost închisă de la ora 16.10.

Închide ×