Ploile au făcut prăpăd în toată ţara! Vezi cele mai afectate zone

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/06/2015, 10:03
Ploile au făcut prăpăd în toată ţara! Vezi cele mai afectate zone GALERIE FOTO

Mai mult, Anda si-a facut aparitia in local cu ochelarii de soare pe nas, probabil din cauza faptului ca nu era machiata. Ulterior, in timpul discutiei pe care a avut-o cu Diana Munteanu, i-a dat jos de la ochi, din politete.

Ploile din ultimele zile au făcut pagube în mai multe judeţe din ţară.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

În judeţul Alba, mai multe străzi şi curţi au fost acoperite de ape, iar culturile oamenilor din comuna Cetatea de Baltă au fost distruse.

În comuna Apold, din judeţul Mureş, trei case s-au prăbuşit după ce pământul a luat-o la vale din cauza ploilor abundente. Tot în aceeaşi zonă, un drum comunal s-a surpat.

Pompierii i-au ajutat pe oamenii ale căror case s-au prăbuşit să mai salveze câte ceva din gospodărie.

Potop este şi în judeţul Sibiu. Grădinile, subsolurile şi gospodăriile au fost inundate, în timp ce pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale şi judeţene se circulă cu dificultate.

Până sâmbătă, la ora 14:00, se menţin avertizările cod galben de inundaţii pentru mai multe râuri din Transilvania şi din nordul Munteniei şi al Olteniei.

Sursa: Realitatea.net

Închide ×