Plic suspect pe numele lui Florin Iordache! Plicul cu praf alb a fost trimis Comisiei pentru modificarea legilor justiţiei!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
22/11/2017, 13:15
Plic suspect pe numele lui Florin Iordache! Plicul cu praf alb a fost trimis Comisiei pentru modificarea legilor justiţiei!

Panică în Comisia specială pentru modificarea legilor justiţiei! Pe adresa comisiei a sosit un plic suspect, avându-l ca destinatar pe preşedintele Florin Iordache.

Florin Iordache, fost ministru al Justiţiei şi autorul OUG 13, a primit un plic suspect care conţinea un praf de culoare albă de natură neidentificată, anunţă Antena3.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Plic suspect pe numele lui Florin Iordache! Un praf alb se află în plicul respectiv

Fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache, a confirmat presei că a primit  în această dimineaţă un plic cu un praf alb. Plicul suspect a fost preluat de SPP, urmând să se facă demersurile legale.

Precizăm că astăzi proiectele legilor Justiţiei sunt dezbătute în cadrul Comisiei speciale conduse de Florin Iordache. Potrivit România TV, plicul zace şi acum deschis pe un birou, deorece SRI-ul nu poate interveni în astfel de cazuri decât la solicitarea persoanei vizate!

Închide ×