SFAT INCREDIBIL. Cum se poate împăca „Prinţul” Cristea cu Bianca: „În fiecare zi O TĂMÎIEZI ca să se cureţe”

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
15/01/2014, 14:00
SFAT INCREDIBIL. Cum se poate împăca „Prinţul” Cristea cu Bianca: „În fiecare zi O TĂMÎIEZI ca să se cureţe”

Pus pe liber de Steaua, Adrian Cristea pare să fi uitat total de fotbal şi, în această perioadă a anului, în care, în mod normal, ar fi trebuit să fie în cantonament, se gîndeşte numai la cum s-o recîştige pe Bianca Drăguşanu. „Prinţul” şi-a comandat atît pentru el, cît şi pentru roşcată două talismane care fac furori printre vedete.

Pentru a scăpa de ghinioanele din ultimul timp, atît din fotbal, cît şi în viaţa amoroasă, Adi Cristea apelează chiar la talismane norocoase, anunţă click.ro.

Acesta a fost surprins, ieri, în timp ce şi-a luat o brăţară despre care se spune că este magică şi că-i îndeplineşte toate dorinţele celui care o poartă. Sînt maro, mici cît un bob de mazăre şi sînt prinse între ele cu argint sau pietre semipreţioase. Aşa arată mărgelele Rudraksha, cea mai de fiţă brăţară din România.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

O vezi la mîna tuturor vedetelor, de la Cătălin Botezatu la Tania Budi, de la Anamaria Prodan la Mihaela Borcea, care sînt convinse că, de cînd le poartă, viaţa lor s-a schimbat.

Se spune că mărgelele, care sînt de fapt nişte fructe tari ale arborelui Rudraksha, ce creşte în Asia de Sud-Est, Nepal şi India, sînt divine, îţi îndeplinesc orice dorinţă, echilibrează cîmpul electromagnetic, atrage energiile pozitive şi le respinge pe cele negative.

Adi Cristea a aflat şi el de­­spre această minunăţie, astfel că, ieri, în jurul orei 15.00, s-a dus glonţ la o cafenea, din Dorobanţi, împreună cu Anamaria Prodan.

Aici s-a întâlnit cu Cossete Kojic, femeia care adus bijuteriile norocoase în ţara noastră şi şi-a luat şi el una. Fotoreporterii Click! au surprins momentul cînd impresara lui i-a pus brăţara pe mână fotbalistului.

„Acum te duci la biserică şi-ţi cumperi tămîie. În fiecare zi trebuie să o tămîiezi ca să se cureţe. Vorbeşti cu ea şi îi ceri să te ajute. Nu o porţi cînd faci sex”, îl învăţa Anamaria pe Adi.

5

 

sursa: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×