SFAT INCREDIBIL. Cum se poate împăca „Prinţul” Cristea cu Bianca: „În fiecare zi O TĂMÎIEZI ca să se cureţe”

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
15/01/2014, 14:00
SFAT INCREDIBIL. Cum se poate împăca „Prinţul” Cristea cu Bianca: „În fiecare zi O TĂMÎIEZI ca să se cureţe”

Pus pe liber de Steaua, Adrian Cristea pare să fi uitat total de fotbal şi, în această perioadă a anului, în care, în mod normal, ar fi trebuit să fie în cantonament, se gîndeşte numai la cum s-o recîştige pe Bianca Drăguşanu. „Prinţul” şi-a comandat atît pentru el, cît şi pentru roşcată două talismane care fac furori printre vedete.

Pentru a scăpa de ghinioanele din ultimul timp, atît din fotbal, cît şi în viaţa amoroasă, Adi Cristea apelează chiar la talismane norocoase, anunţă click.ro.

Acesta a fost surprins, ieri, în timp ce şi-a luat o brăţară despre care se spune că este magică şi că-i îndeplineşte toate dorinţele celui care o poartă. Sînt maro, mici cît un bob de mazăre şi sînt prinse între ele cu argint sau pietre semipreţioase. Aşa arată mărgelele Rudraksha, cea mai de fiţă brăţară din România.

O vezi la mîna tuturor vedetelor, de la Cătălin Botezatu la Tania Budi, de la Anamaria Prodan la Mihaela Borcea, care sînt convinse că, de cînd le poartă, viaţa lor s-a schimbat.

Se spune că mărgelele, care sînt de fapt nişte fructe tari ale arborelui Rudraksha, ce creşte în Asia de Sud-Est, Nepal şi India, sînt divine, îţi îndeplinesc orice dorinţă, echilibrează cîmpul electromagnetic, atrage energiile pozitive şi le respinge pe cele negative.

Adi Cristea a aflat şi el de­­spre această minunăţie, astfel că, ieri, în jurul orei 15.00, s-a dus glonţ la o cafenea, din Dorobanţi, împreună cu Anamaria Prodan.

Aici s-a întâlnit cu Cossete Kojic, femeia care adus bijuteriile norocoase în ţara noastră şi şi-a luat şi el una. Fotoreporterii Click! au surprins momentul cînd impresara lui i-a pus brăţara pe mână fotbalistului.

„Acum te duci la biserică şi-ţi cumperi tămîie. În fiecare zi trebuie să o tămîiezi ca să se cureţe. Vorbeşti cu ea şi îi ceri să te ajute. Nu o porţi cînd faci sex”, îl învăţa Anamaria pe Adi.

5

 

sursa: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×