Planeta Venus intră în zodia Vărsător pe 20 decembrie. Finalul de an se anunță unul plin de iubiri noi

Dan Suta   
în Horoscop
05/12/2019, 15:06
Planeta Venus intră în zodia Vărsător pe 20 decembrie. Finalul de an se anunță unul plin de iubiri noi
Venus în Vărsător pe 20 decembrie. Sursa foto: sagegoddess.com

Planeta Venus, denumită și planeta iubirii și a erotismului, intră în zodia Vărsător pe 20 decembrie 2019. Practic, aproape de finalul anului, această planetă va marca destinele amoroase ale tuturor semnelor zodiacale, pentru multe dintre ele începând o perioadă strălucitoare.

Venus intră în Vărsător pe 20 decembrie 2019: cum suntem afectați

Planeta Venus este planeta iubirii, denumită și planeta tentațiilor, cea care activează latura noastră erotică. Există câteva zodii care vor începe povești noi de dragoste începând cu ziua de 20 decembrie, iar cea mai favorizată la acest capitol este chiar zodia Vărsător.

Vărsătorii pot începe o viață nouă din punct de vedere amoros. Cei care sunt singuri vor cunoaște, așadar, dragostea, poate chiar în zilele sărbătorilor de iarnă. Ceilalți nativi pentru care urmează o perioadă extraordinară din punct de vedere sentimental sunt Balanțele, Gemenii, Leii și Săgetătorii.

Berbecii, față în față cu propriile lor greșeli

Balanțele își consolidează relația pe care o au acum, iar Gemenii vor cunoaște o persoană specială, acea persoană pentru care merită să facă totul și căreia chiar i se vor dedica 100%. Leii și Săgetătorii vor avea parte și de câteva povești de iubire adolescentine.

Berbecii vor fi puși în situații ceva mai complicate din punct de vedere amoros. Vor fi nevoiți să își asume anumite greșeli.

Taurii au parte de un final de an extrem de interesant din punct de vedere sentimental. Își vor reînnoi jurămintele în fața partenerului. Racii vor continua pe aceeași notă pozitivă și vor face schimbările cele mai nimerite, chiar și în dragoste.

Fecioarele se vor concentra mai mult pe stilul lor de viață. Venus le dă energia necesară să facă schimbări vitale mai ales pe partea estetică.

Scorpionii vor fi ceva mai mohorâți la final de an, căci planeta Venus le descoperă toate slăbiciunile și asta nu prea le convine.

Capricornii și Peștii nu vor avea parte de surprize mari, deci finalul de an se anunță unul destul de monoton pentru ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×