Piţi a sărit cu banii. A cedat şi s-a împăcat cu Vica. Suma FABULOASĂ plătită de selecţioner

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
19/03/2014, 18:30
Piţi a sărit cu banii. A cedat şi s-a împăcat cu Vica. Suma FABULOASĂ plătită de selecţioner

Să vezi şi să nu crezi! Vica Blochina şi Victor Piţurcă sunt la un pas de semneze o înţelegere care ar pune capăt lungului război dintre ei.
Lucrurile sunt cu atât mai clare cu cât judecătorii bucureşteni aşteptă ca, până la mijlocul lunii iunie, cei doi să vină cu un document care să stabilească condiţiile împăcării. „Suntem în negocieri. Aşteptăm revenirea domnei Blochina în ţară şi o să vedem”, ne-a transmis avocata vedetei.

De altfel, Vica a prevestit acest deznodământ. „Suntem pe cale să ne împăcăm pentru fiul nostru. Rămâne să negociem mai multe aspecte referitoare la custodia lui Aydan. Piţurcă vrea să-şi vadă băieţelul mai des decât a decis instanţa. După mine, dacă vrea poate să vină zilnic. Consider că dragostea părintească contează mai mult decât o pensie alimentară”, a spus fosta iubită a lui Victor Piţurcă într-o emisiune televizată în urmă cu câteva săptămâni. Potrivit informaţiilor nostre cel care ar fi făcut primul pas a fost selecţionerul naţionalei. E drept, nici procesele pe care le are cu Vica nu merg prea bine. Până acum, Piţurcă s-a ales cu o pensie alimentară de 12.000 de lei pe lună şi cu nişte restanţe care, potrivit Vicăi, depăşesc 100.000 de euro. Mai mult, raportul ADN este clar: Edan este fiul selecţionerului.

5

S-au certat pentru că nu recunoştea copilul

În decizia care stabileşte cine este tatăl lui Edan, judecătorul menţionează că relaţia de cuplu dintre Vica şi Piţurcă s-a deteriorat în momentul în care „reclamanta a început să insiste că pârâtul să-şi asume paternitatea copilului”. „Începând cu anul 1995 între reclamantă şi pârât s-a legat o frumoasă poveste de dragoste ce a durat peste 15 ani. Datorită faptului că pârâtul este o persoană publică, relaţia dintre părţi a fost intens mediatizată.

Pârâtul nu a încercat să ascundă relaţia sa cu reclamanta, participând împreună la diferite evenimente mondene, mergând în excursii în străinătate. În momentul în care reclamanta a rămas însărcinată, pârâtul s-a bucurat, iar la naşterea copilului a organizat o mare petrecere la Intercontinental Casino, la care au participat mai mulţi prieteni apropiaţi. Deşi pârâtul şi-a dorit copilul, acesta a amânat mereu momentul recunoaşterii, deşi la scurt timp după naşterea acestuia, lui şi reclamantei le-a cumpărat un autoturism şi un apartament. În momentul de faţă, pârâtul a devenit total indiferent faţă de reclamantă şi copil, vizitele acestuia încetând practic în ultimele luni”, se arată în documentele de la dosar.

sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×