Caz INCREDIBIL! Un CELEBRU sportiv român a intrat într-o SECTĂ care îi spune CUM să facă SEX!

în Reality show
22/01/2014, 11:22
Caz INCREDIBIL! Un CELEBRU sportiv român a intrat într-o SECTĂ care îi spune CUM să facă SEX!

Problemele familiale l-au făcut pe luptătorul din Lokal Kombat, Ionuţ Atodiresei, să schimbe ceva pentru a începe o viaţă nouă. Cel poreclit „Pitbullul” este de curînd membrul unei secte ciudate care împiedică procreerea.

Organizaţia controversată poartă numele de Gnoza şi are la bază un curent filozofic şi ştiinţific, anunţă wowbiz.ro. Adepţii ei, numiţi gnostici se întîlnesc regulat pentru a da curs diverselor conferinţe şi întruniri oficializate de un lider. Secta este coordonată la nivel mondial şi are sedii în toate marile oraşe ale ţării.

Gnoza are la bază ideea că actul sexual nu trebuie perceput ca o plăcere trupească, ci ca o „transmutare a energiilor către creier”.

Atodiresei nu neagă că aparţine acestui cult. Gnoza este o asociaţie la nivel mondial, e ceva serios. Eu vă spun că aşa ceva nu am auzit şi nici nu am învăţat tehnici de sex acolo. Oana, soţia mea ştie că am mers la gnoza. Nu a avut nimic de obiectat pentru că este o chestiune de autocunoaştere, de dezvoltare personală, v-am spus. Nu mi-am dus soţia niciodată acolo şi de cînd m-am căsătorit nu am mai mers nici eu. Mi se pare exagerat că se vorbeşte despre asta aducîndu-se sexul în discuţie”, a spus „Pitbull” pentru wowbiz.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×