Tentativă de crimă de Cartea Recordurilor! Vezi care este principalul suspect! Nu o să-ţi vină să crezi!

Filon Stan   
în Galerie foto
10/11/2017, 17:59
Tentativă de crimă de Cartea Recordurilor! Vezi care este principalul suspect! Nu o să-ţi vină să crezi! GALERIE FOTO

Am trăit s-o vedem şi pe-asta! După ce au cucerit Internetul cu filmuleţe, imaginea pisicilor este afectată acum de o surată niponă! Poliţia din Japonia a deschis o anchetă privind o tentativă de omor a unei bătrâne din partea unei pisici, informează presa niponă, citată de Le Figaro.

Fiica bătrânei a descoperit-o pe mama sa zăcând în propriul sânge, cu zeci de cicatrici pe faţa sa. Atunci când am descoperit-o, faţa sa era plină de sânge. Nu ştiam ce s-a întâmplat”, a declarat fiica victimei.

Pisica acuzată de tentativă de asasinat, singurul suspect al autorităţilor

Mayuko Matsumoto, în vârstă de 82 de ani, nu era capabilă să se exprime şi a trebuit să primească îngrijirile medicale necesare. Constatând gravitatea rănilor victimei, poliţia a deschis o anchetă privind o eventuală tentativă de crimă.

Din cauza faptului că nu au fost descoperite urme ale unei intrări prin efracţie, anchetatorii au emis ipoteza că rănile ar fi putut fi provocate de către o pisică. Anchetatorii aşteaptă acum ca victima să se recupereze pentru a putea asculta varianta sa despre cele întâmplate. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×