Pippa Middleton a născut! Sora ducesei Kate a adus pe lume un băiețel perfect sănătos

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
16/10/2018, 22:00
Pippa Middleton a născut! Sora ducesei Kate a adus pe lume un băiețel perfect sănătos GALERIE FOTO
Pippa Middleton a născut un băiețel de 3,6 kilograme

Pippa Middleton, sora ducesei Kate, a născut! Aceasta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos! Presa britanică a anunțat că ea și James Matthews au un micuț minunat, de 3,6 kilograme. Conform dailymail.co.uk, Pippa a fost însoțită în ziua nașterii de James, iar acesta a ajutat-o nu numai cu prezența, fiind un moment important în viețile amândurora, ci și cu bagajele pe care trebuia să le ducă spre maternitate. Inițial, primul zvon cum că sora ducesei Kate ar fi însărcinată a apărut în luna aprilie a acestui an.

De atunci, toți membrii Casei Regale au așteptat venirea pe lume a micuțului. Bucuria a fost mai mare pentru că Pippa a născut la numai o zi după ce ducesa de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry, încă împrăștiau vestea că vor devini părinți pentru prima dată. De asemenea, mulți împărtășesc bucuria cu ei, iar de asta ne asigură o sursă a Palatului Kensington, a reședinței oficiale a ducilor de Cambridge Katherine și Wiliams. ”Ducele și ducesa de Cambridge sunt foarte bucuroși pentru Pippa și James”, a spus o sursă a Palatului.

Pippa Middleton a născut un băiețel perfect sănătos
Pippa Middleton, în perioada maternității

Pippa Middleton a născut un băiețel perfect sănătos!

Potrivit bbc.com, aceasta a trecut de primul trimestru al sarcinii fără experiențe severe și, mai ales, grețuri de dimineață. ”Am fost norocoasă să trec peste cele 12 săptămâni fără să am episoade de greață(…) Asta înseamna că am putut și să fac sport în continuare”, a declarat Pippa Middleton.

Vă reamintim că cei doi și-au unit destinele pe data de 20 mai, anul 2007. Ceremonia acestora a fost una privată, ce a avut loc într-o capelă din secolul al XII-lea. Fiul lor, abia venit pe această lume, este cel de-al 8-lea strănepot al reginei Elisabeta a II-a, care are vârsta de 82 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×