Pilotul Florin Rotaru a fost înmormântat la Fetești! A lăsat în urmă doi copii

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
12/07/2018, 19:38
Pilotul Florin Rotaru a fost înmormântat la Fetești! A lăsat în urmă doi copii GALERIE FOTO
Pilotul Florin Rotaru a fost înmormântat la Fetești (5)

Pilotul Florin Rotaru a fost înmormântat la Fetești, după ce și-a pierdut viața în fața a mii de oameni prezenți la un miting aviatic. Avea 36 de ani și a lăsat în urmă doi copii. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Accidentul aviatic scoate la iveală informații uluitoare despre aparatele de zbor ale militarilor. Mai mulți colegi ai acestora și-au exprimat nemulțumirile cu privire la starea MIG-urilor, acuzând conducerea Ministerului Apărării Naționale de nepăsare.

Citește și Accident aviatic lângă Fetești! Un MIG 21 Lancer s-a prăbușit, cu tot cu pilot! 

Citeşte şi Video şocant cu momentul prăbuşirii avionului MIG 21 LanceR! Imagini cu impact emoţional 

Pilotul Florin Rotaru a fost înmormântat la Fetești. Avea doi copii

“«Treizeci și șase de ani. Locotenent-comandor Florin Rotaru, pilot de vânătoare. Soț și tată a doi copii. Căzut la datorie». Citat din articolul bunului amic Iulian Iamandi. Eu, omul prost, dau drumul la taste și scriu continuarea ce stă pe buzele multor prieteni. Căzut la datorie, la manșa unui sicriu zburător! O flotilă de sicrie ce trebuiau retrase încă de acum 20 de ani și înlocuite, nu “modernizate”; „Cam atât este în stare să facă M.A.P.N., un simplu videoclip ca atâtea altele, pentru eroii unei națiuni bolnave”, “Dumnezeu să te ierte, Florin Rotaru. Aripile “cosciugului zburator” nu au mai rezistat. Sper ca miniștrii MAPN să te aibă pe conștiință”, sunt câteva dintre comentariilor prietenilor săi piloți.

Pilotul Florin Rotaru a murit sâmbătă, în timpul unui show aviatic, la baza Borcea. Avionul MiG-21 Lancer pe care îl pilota s-a prăbușit, iar acesta a murit carbonizat. În urma accidentului aviatic, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×