Pianistul şi cîntăreţul Eddie Hardin a murit la vârsta de 66 de ani

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/07/2015, 00:03
Pianistul şi cîntăreţul Eddie Hardin a murit la vârsta de 66 de ani GALERIE FOTO

Pianistul şi cântăreţul britanic Eddie Hardin, fost membru în trupele rock Spencer Davis Group şi Axis Point, a murit săptămâna trecută la vârsta de 66 de ani, din cauza unui infarct, informează contactmusic.com.

IMAGINI BOMBĂ cu Elena Udrea la plajă! GALERIE FOTO INCENDIARĂ!

Informaţia a fost confirmată de soţia muzicianului, Liz, prin intermediul unui mesaj publicat pe site-ul oficial al artistului: „Vă anunţ cu mare tristeţe şi regret că Eddie a murit ieri (22 iulie). Cauza a fost un infarct pe care l-a suferit în timp ce se afla în piscină. A fost soţul meu şi prietenul meu timp de 32 de ani”.

ROM NIA, ÎN DOLIU! Tragedia s-a produs în urmă cu puţin timp! Celebrul cîntăreţ A MURIT! Avea numai 33 de ani! Lovitură teribilă pentru muzica românească!

Eddie Hardin s-a alăturat grupului Spencer Davis în 1967, înlocuindu-l pe Steve Winwood.

eddie_54552500

A părăsit trupa în 1969 pentru a înfiinţa alături de Pete York grupul Hardin and York, cu care a cântat până în 1995.

A revenit în Spencer Davis Group în anii ’70 cu care a înregistrat albumele „Gluggo” şi „Living in a Back Street”.

MATEMATICA nu e grea, dar nici uşoară! Asta e ECUAŢIA SIMPLĂ care le dă mari bătăi de cap românilor! Foarte mulţi greşesc răspunsul! 

Apoi, a părăsit din nou această trupă şi a înfiinţat grupul Axis Point.

Te crezi un şofer bun? 75% dintre cei care se uită la imaginea asta greşesc răspunsul! Tu ştii cine intră în intersecţie?

INCREDIBIL! S-a întors acasă din delegaţie, la soţie, şi i-a făcut această poză. După ce a vazut fotografia a DIVORŢAT de ea

Eddie Hardin a avut succes şi ca artist solo şi a colaborat cu basistul trupei Deep Purple, Roger Glover, dar şi cu fiul celebrului Ringo Starr, Zak Starkey.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×