Galerie FOTO. MULATRA care refuză să folosească Photoshop! FORMELE ei 100% naturale au înnebunit internetul! A strîns milioane de fani

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
17/02/2016, 00:01
Galerie FOTO. MULATRA care refuză să folosească Photoshop! FORMELE ei 100% naturale au înnebunit internetul! A strîns milioane de fani GALERIE FOTO

Galerie FOTO. MULATRA care refuză să folosească Photoshop! FORMELE ei 100% naturale au înnebunit internetul! A strîns milioane de fani

O cheama Kathy Ferreiro, are 22 de ani si este o senzatie a Instagramului. Tanara de origine cubaneza iese in evidenta datorita formelor sale rotunde, care au facut-o celebra si in Marea Britanie, acolo unde a fost comparata cu Kim Kardashian.

 VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO 

Intre timp, Kathy a ajuns la aproape 3 milioane de admiratori pe celebra retea de socializare si cu siguranta nu se va opri aici. Formele ei fascineaza, deopotriva, atat barbatii, cat si femeile. Cu un bust impresionant, o talie subtire si un posterior generos, frumoasa cubaneza este cat se poate de mandra de fizicul sau, pe care si-l etaleaza ori de cate ori are ocazia.

Anul trecut, cand a aparut in celebrele publicatii britanice Daily Mail si Mirror, cubaneza a marturisit ca trupul ei este suta la suta natural, in ciuda speculatiilor legate de faptul ca ar fi apelat la chirurgie estetica.

Desi unii o acuza ca nu are absolut nimic natural , aceasta sustine ca nu si-a injectat „niciun strop de silicon”.

In timpul zilei, Kathy lucreaza ca distribuitor de cosmetice, iar noaptea isi face de cap in clubirile de fite din Miami.

In ultima perioada insa, Kathy este din ce in ce mai absenta de pe profilele sale de socializare, postand din ce in ce mai rar, spre dezamagirea fanilor. Cei care vor sa fie insa la curent cu ce face, o urmaresc pe Twitter, acolo unde este inca activa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×