Pharrell Williams a făcut o melodie care va fi ascultată de strănepoţii noştri! Va fi lansată oficial în anul 2117!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
21/11/2017, 13:20
Pharrell Williams a făcut o melodie care va fi ascultată de strănepoţii noştri! Va fi lansată oficial în anul 2117!

Încă o premieră pentru cântăreţul american Pharrell Williams! După ce a făcut cel mai lung videoclip din istorie, de 24 de ore, acesta şi-a prezentat cea mai recentă piesă în faţa unui public select, la o petrecere privată, însă această înregistrare inedită nu va fi disponibilă peste o sută de ani, în 2117, informează Cnewsmatin.fr.

Evenimentul a avut loc pe 13 noiembrie în China, în cadrul unei petreceri private ce a fost organizată la Shanghai de brandul de coniac Louis XIII, produs de casa Rémy Martin. Melodia a fost denumită „100 Years—The Song We’ll Only Hear If We Care”. Titlul piesei face trimitere la faptul că oamenii vor putea să audă acest single doar dacă le va păsa de încălzirea globală.

Pharrell Williams a făcut o melodie care va fi ascultată peste 100 de ani. Melodia, închisă într-un seif

Dedicat cauzei protecţiei mediului, Pharell Williams a interpretat piesa, apoi a predat singura înregistrare a acesteia lui Ludovic du Plessis, director executiv internaţional al brandului Louis XIII. Gravat pe un disc de argilă provenind din zonele calcaroase ale regiunii Cognac, CD-ul va fi plasat într-un seif şi va fi păstrat în pivniţele brandului menţionat.

Acest seif este programat să se deschidă doar peste o sută de ani şi ar trebui să reziste oricăror intemperii, cu excepţia inundaţiilor. Un videoclip de 30 de secunde (publicat pe pagina de Facebook a cântăreţului Pharell Williams) conţine câteva acorduri ale melodiei şi câteva secvenţe înregistrate în timpul acelei petreceri private.

În acelaşi scop, o înregistrare a filmului „100 Years — The movie you will never see”, de Robert Rodriguez, avându-l ca scenarist şi actor pe John Malkovich, a fost depusă într-un seif blindat pe 18 noiembrie 2015 în Statele Unite, urmând ca pelicula să fie proiectată pe 18 noiembrie 2115 în Cognac.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×