Petre Roman trăieşte a doua tinereţe! Se vrea tătic la 71 de ani

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
13/05/2018, 21:34
Petre Roman trăieşte a doua tinereţe! Se vrea tătic la 71 de ani

Petre Roman trăieşte a doua tinereţe la 71 de ani! El şi soţia lui, cântăreaţa Silvia Chifiriuc (46 de ani), se gândesc să mai facă un copil. Cei doi au un băieţel, pe Petrus, (9 ani).

“Petre îşi doreşte mai mult ca mine un al doilea copilaş!”, a mărturisit, zilele trecute, Silvia Chifiriuc celor de la Click.ro.

Petre Roman se vrea tătic a treia oară la 71 de ani

Prezentă, în calitate de manechin, la “Târgul Ghidul Miresei”, de la Romexpo, cântăreaţa a dezvăluit că îşi doreşte să devină din nou mamă în viitorul apropiat.

“Mai vreau încă un copil, dacă îmi dă Dumnezeu, de ce nu? Mi-aş dori o fetiţă, mai ales pentru că mama mea a vrut foarte mult să aibă o nepoţică.

Deocamdată, ne bucurăm de băieţelul pe care îl avem. Suntem mândri că îi place să înveţe. Studiază la Şcoala Franceză şi s-a integrat foarte bine, deja este în al patrulea an şi vorbeşte foarte bine franceza”, a declara Silvia Chifiriuc.

Petre Roman a fost căsătorit 34 de ani cu Mioara Roman şi au împreună o fiică, Oana Roman (41 de ani). În 2007 fostul prim-ministru a decis să divorţeze şi şi-a întemeiat o nouă familie cu Silvia Chifiriuc, o artistă de muzică populară.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×