Caz tragic în Iași: Un bărbat a murit după ce i-a explodat o petardă în gură

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
26/12/2019, 14:39
Caz tragic în Iași: Un bărbat a murit după ce i-a explodat o petardă în gură
Un bărbat din Iași a murit după ce și-a aprins o petardă în gură *foto: youtube.com

Caz tragic în comuna ieșeană Belcești. Un băbat de 40 de ani s-a rănit grav din cauza unei petarde pe care a explodat-o, în mod intenționat, în gură, în seara zilei de miercuri, 25 decembrie.

Apropiații bărbatului au sunat la numărul de urgență al 112 și un echipaj de intervenție din cadrul SMURD a ajuns rapid la reședința bărbatului. Din păcate nu au putut însă să salveze viața ieșeanului.

Un bărbat a murit după ce a înghițit o petardă

Diana Cimpoieșu, coordonator SMURD Iași, a declarat că „În acest caz a fost trimisă o ambulanţă tip C2. Din nefericire, leziunile provocate de explozie au fost incompatibile cu viaţa, decesul fiind constatat la locul faptei”.

Din informațiile adunate de medicii de la faţa locului, victima şi-a introdus voluntar în gură petarda aprinsă care i-a provocat decesul în urma exploziei.

Un alt accident grav provocat de explozia unei petarde a mai avut loc miercuri, 25 decembrie, în comuna ieşeană Hârlău. Un bărbat de 31 de ani s-a rănit grav din cauza unei petarde.

„Bărbatul prezenta arsuri pe fata de gradul 1. A fost transportat la UPU Spiridon unde se află şi acum sub tratament”, a adăugat Diana Cimpoieşu, potrivit adevărul.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×