Vai, Adelino! Pestriţu şi-a arătat SUPERBELE SILICOANE la piscină! Fanii au luat FOC: „CE MARI SÎNT!!!” Galerie FOTO INCENDIARĂ

Ionuţ Cataramă   
în Monden
26/06/2016, 00:15
Vai, Adelino! Pestriţu şi-a arătat SUPERBELE SILICOANE la piscină! Fanii au luat FOC: „CE MARI SÎNT!!!” Galerie FOTO INCENDIARĂ GALERIE FOTO

Adelina Pestriţu face furori cu trupul ei tras prin inel, iar silicoanele pe care şi le-a pus recent o fac să fie şi mai atractivă pentru toţi cei din jur.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI INCENDIARE!

Vedeta a mers în weekend la piscină unde şi-a etalat formele apetisante într-un costum de baie de culoare neagră. Adelina a slăbit foarte mult în ultima perioadă, cu un regim de viaţă ordonat, şi şi-a mărit bustul considerabil. Se pare că ea a trecut peste perioada de recuperare de după operaţie, aşa că poate face baie şi plajă, după bunul plac.

Ea a publicat câteva fotografii pe o reţea de socializare, care i-au înnebunit pe toţi cei care au văzut-o.

Adelina Pestriţu şi Speak formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul de la noi. Cei doi se înţeleg de minune, iar recent ei au sărbătorit doi ani de relaţie.

Adelina şi Speak ar putea intra în curând în rândul familiştilor, ei dând de înţeles în numeroase rânduri că se gândesc la căsătorie, pas până la care nu va mai trece mult timp. S-ar putea întâmpla chiar în 2016. “Probabil da. Poate să fie şi acum”, a mărturisit Speak în urmă cu ceva timp. Cei doi nu au exclus nici intenţia de a deveni părinţi, astfel că acest lucru s-ar putea întâmpla în viitorul apropiat.

sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×