Peste 21.500 de angajați MAI vor patrula pe străzi în noaptea de Revelion

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
31/12/2019, 13:55
Peste 21.500 de angajați MAI vor patrula pe străzi în noaptea de Revelion
Peste 21.500 de angajați MAI vor patrula pe străzi în noaptea de Revelion. Sursa foto: realitatea.net

Oamenii legii se vor afla în număr mare în stradă, în noaptea de Revelion, pentru asigurarea ordinii publice. Nu mai puțin de 21.500 de angajați ai Ministerului de Interne vor patrula pe străzile din țară, în noaptea dintre ani.

Peste 21.500 de angajați MAI vor patrula pe străzi în noaptea de Revelion

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, marți, la videoconferința pe care a avut-o cu prefecții din țară, că, în noaptea de Anul Nou, sunt programate 180 de manifestări culturale, la nivel național, fiind mobilizați 21.500 de angajați ai Ministerelui de Interne, potrivit Mediafax.

„Așa cum la nivel național evaluăm situația, în sensul că avem pregătite deciziile, intervențiile, tot ce ține de nivelul cadrelor care sunt în misiune. În această seară sunt raportate 180 de manifesări culturale cu prilejul Anului Nou, la care vor participa 320.000 de persoane, estimativ.

”Trebuie să vă faceți datoria”

Sunt mobilizați la nivelul întregii țări 21.500 de lucrători: ofițeri, subofițeri și alte cadre și atunci fiecare dintre dumneavoastră, pentru că toate județele sunteți parte din acest întreg al misiunilor, trebuie să vă faceți datoria”, le-a spus Vela, prin videoconferință, prefecților.

Marți dimineața, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, a avut loc o ședință, în sistem videoconferință, cu prefecții și șefii structurilor centrale și teritoriale ale MAI, condusă de ministrul Marcel Vela, pentru coordonarea activităților și dispunerea de măsuri specifice sezonului rece, mai ales că au apărut deja multe probleme cauzate de ninsori în mai multe zone din țară.

Spre exemplu, după mai multe incidente soldate pe drumul careduce spre Peștera Padina, autoritățile au decis să închdă toate drumurile are duc la zona respectivă, foarte căutată de turiști în aceste zile. Astfel, IPJ Dâmbovița a anunțat astăzi că circulația este închisă pe Drumul județean 714 Moroeni – Padina, Drumul județean 713 A și Drumul Județean 713 Cabana Dichiu (km 8 + 500) – Cabana Piatra Arsă (km 16), pentru prevenirea evenimentelor

DJ 713 (Transbucegi, împărțit de județele Dâmbovița și Prahova) și DJ 714 (în administrare dâmbovițeană) sunt singurele artere ce asigură accesul către zona turistică Padina Peștera, informează Bazarmedia.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×