Astăzi nu se eliberează permise auto şi nu se fac înmatriculări în toată ţara! Vezi care este cauza

Alex Bradescu   
în Hotnews
26/10/2017, 08:54
Astăzi nu se eliberează permise auto şi nu se fac înmatriculări în toată ţara! Vezi care este cauza

Şoferii care intenţionau să-şi schimbe astăzi permisele sau să depună diverse acte la Direcţiile de Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din ţară nu vor putea să facă acest lucru. Motivul? Nu va fi program cu publicul în niciun judeţ.

Asta din cauza unor defecţiuni tehnice la un server central, informează Ministerul Afacerilor Interne. Potrivit sursei citate, personalul de intervenţie lucrează deja pentru rezolvarea situaţiei, iar ministerul îşi cere scuze pentru neplăcerile create de această situaţie.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Ce spune Ministerul: când se reia ridicarea de permise auto

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create şi vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru remedierea situaţiei în cel mai scurt timp. Imediat ce situaţia va reveni la normal, vom face demersurile necesare de informare a cetăţenilor”, precizează Ministerul Afacerilor Interne.

Este prima oară când se întâmplă acest lucru de la trecerea pe servere a bazelor de date la Permise şi Înmatriculări. De veste sunt afectaţi foarte multe oameni, fiind cunoscute cozile imense care se fac în diverse oraşe pentru obţinerea permisului auto.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×