Pericol mare! Un tânăr care şi-a omorât mama şi bunica a fugit de la Psihiatrie!

Alex Bradescu   
în Hotnews
22/10/2017, 10:02
Pericol mare! Un tânăr care şi-a omorât mama şi bunica a fugit de la Psihiatrie!

Poliţia Română avertizează că un criminal deosebit de periculos a reuşit să fugă de la spitalul de boli Psihiatrice Grajduri, din judeţul Iaşi. Nu e la prima ispravă de acest fel. Tânărul a mai reuşit să evadeze şi acum doi ani de la Spitalul de Psihiatrie Socola, din acelaşi Judeţ. El este internat pentru o faptă deosebit de gravă: în 2011 şi-a ucis cu sânge rece mama şi bunica.  Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), Silviu-Cătălin Tecuţă are 24 de ani, 1,70 metri înălţime, păr şaten tuns scurt, ochi căprui, ten măsliniu şi barbă, iar la momentul în care a fugit din spitalul de psihiatrie din Iaşi purta pantaloni negri şi o maletă neagră. Este considerat deosebit de periculos.

În lipsa tratamentului medicamentos, acesta poate deveni violent. Poliţiştii îi roagă pe cei care l-au văzut pe tânăr sau au informaţii care pot duce la găsirea lui să apeleze numărul unice de urgenţă 112 sau să se areseze celei mai apropiate unităţi de poliţie. Directorul Spitalului de Psihiatrie Grajduri, Victor Idricianu, afirmă că, în urma vizionrii imaginilor de pe camerele de supraveghere, a rezultat că în jurul orei 18.30, bărbatul s-a ascuns într-un spaţiu exterior pavilionului în care era internat.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Evadat de la Psihiatrie pentru a doua oară

Idricianu a reltat că absenţa acestuia a fost sesizată după aproximativ un sfert de oră, când pacienţilor li s-a dat masa de seară. Din momentul constatării dispariţiei tânărului, în spital a fost constituită o celulă de criză, au fost anunţate autorităţile şi au început căutările.

Victor Idricianu a precizat că la Spitalul Grajduri ajung persoane condamnate definitiv. Nu este pentru prima dată când Silviu Tecuţă reuşeşte să fugă. Adevărul relata în ianuarie 2012 că tânărul a reuşit să evadeze de la Spitalul Socola după ce doi dintre infirmieri l-au luat din pavilionul unde era internat pentru a-i ajuta la transportarea hranei către pacienţi. În 4 octombrie 2011, când avea 17 ani, el şi-a ucis mama şi bunica, sugrumându-le şi apoi înjunghiindu-le, iar expertiza psihiatrică a arătat că nu avea discernământ în momentul comiterii faptelor.

Închide ×