Pepe, ATAC NIMICITOR la OANA ZĂVORANU! Cum vrea să o bage în puşcărie!!!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/07/2015, 00:06
Pepe, ATAC NIMICITOR la OANA ZĂVORANU! Cum vrea să o bage în puşcărie!!! GALERIE FOTO

Pepe este dispus sa mearga pana in panzele albe pentru a demonstra ca fosta lui sotie i-a sustrans multi bani din seif. Surse judiciare sustin ca acesta a depus la dosar probe de necontestat, care il vor scoate invingator pe artist din acest razboi.

BOMBA ZILEI despre Lidia Buble şi Răzvan Simion! Ce răsturnare de situaţie! Ştirea care zguduie lumea mondenă!

Pepe a divortat, in 2011, de Oana Zavoranu, dupa ce a aflat ca sotia lui la acea vreme il insela, de o buna perioada de timp, cu un tanar politician, Tudor Ionescu, alias Tudy.Tot atunci, artistul si-a dat nevasta in judecata, marturisind ca aceasta i-a spart seiful si i-a sustras 150.000 de euro. Imediat, la fata locului s-a deplasat un echipaj de politie, care a facut cercetari si a luat amprente.

OANA ROMAN E ÎN LACRIMI! VESTE ŞOC PRIMITĂ DE LA SOŢUL EI!

DECIZIE EXTREMĂ LUATĂ DE PRODANCA! Nimeni nu se aştepta la asta! REGHE e şocat! „ADIO! E DEFINITIV!” 

De atunci insa, procesul a stagnat, asa ca Pepe a decis sa ia masuri pentru urgentarea judecatii. A depus recent o cerere la judecatorie, cerand ca instanta sa incheie cat mai repede acest proces, iar termenul maxim acordat a fost de trei luni.

SINUCIDEREA CARE A ŞOCAT LUMEA MONDENĂ!

Surse demne de incredere ne-au marturisit ca Pepe a luat aceasta decizie pentru ca are suficiente probe cat sa castige:” Avocatul lui i-a spus ca acest razboi este castigat in proportie de 99% si ca sansele ca Oana sa castige sunt infime. Probele de la dosar sunt de necontestat.Marturii, amprente de pe seif identificate, imagini de pe camere de luat vederi, dar si dovezi ca acea suma de bani a existat in seif. Mai au o proba despre care nu vor sa spuna nimic, este totul secret, dar presupun ca este ceva puternic, daca Pepe este atat de linistit si de increzator. Nu face acest lucru pentru bani, ci pentru a demonstra ca nu a mintit cu nimic. Totul este pregatit asa cum trebuie”, a declarat un apropiat al lui Pepe, pentru CANCAN.ro.

CE DRAMĂ! CELEBRUL ACTOR ROM N ARE CANCER! 

In urma cu patru ani, Pepe si-a acuzat sotia de furt. Daca va fi gasita vinovata, Oana risca 15 ani de inchisoare, dar si sa inapoieze suma respectiva. Daca instanta va decide ca bruneta nu a pus mana pe nici eu leu, Pepe va fi nevoit sa plateasca toate cheltuielile de judecata.

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! VIDEO + FOTO! VEZI CUM SE RELAXEAZĂ ÎN AREST!

 

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×