Pelinel trebuia să fie mireasa lui în 2011! Borcea s-a însurat cu Alina Vidican din răzbunare!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/01/2016, 00:04
Pelinel trebuia să fie mireasa lui în 2011! Borcea s-a însurat cu Alina Vidican din răzbunare!

Telenovela continuă! De când Valentina Pelinel a anunţat că este gravidă, iar fiul ei nenăscut i-a fost atribuit lui Cristi Borcea, detalii dintre cele mai picante iau formă de bârfe şi zvonuri care se rostogolesc scoţând la iveală o istorie absolut savuroasă a amantlâncului dintre cei doi.

Pe vremea când Valentina Pelinel era doamna Boureanu, iar Borcea cel veşnic îndrăgostit îşi împărţea cu greu inima, trăirile şi energia între ea şi Alina Vidican, a existat şi un moment de cumpănă… matrimonială. Potrivit apropiaţilor fostului acţionar dinamovist, acesta ar fi avut în plan încă de la început ca, după divorţul de Mihaela, prima lui soţie, să o ia de nevastă pe Valentina, iar pe Alina, să o păstreze amantă. Astfel, Borcea i-ar fi dat un soi de ultimatul lui Pelinel care, pentru a-l putea ajuta să-şi ducă schema la îndeplinire, ar fi urmat să divorţeze şi ea, de Boureanu.

„Se vorbeşte în anturaj că Borcea ar fi avut în cap o chestie romantică. Îşi imagina că va fugi cu Valentina în lume şi vor lăsa toate problemele în urmă, dar ea ar fi ezitat şi reacţia pe care a avut-o ar fi răscolit orgoliul lui de amorez”, ne-a dezvăluit o sursă din preajma fostului acţionar dinamovist.

Cică, sub efectul primului impuls, Borcea ar fi decis să se răzbune pe „manechina” lui şi acesta ar fi fost motivul pentru care, în vara lui 2011, ar fi păşit la altar alături de Alina şi nu de Valentina.

Este evident că, în cele din urmă, lucrurile au revenit la normal, iar cei doi au continuat relaţia. Povestea a mers mai departe, Valentina a divorţat de Boureanu, care între timp a aflat tot ce avea nevoie să ştie, iar acum se vorbeşte despre o ducere la îndeplinire a planului din 2011. Aşa cum a scris Libertatea încă de săptămâna trecută, apropiaţii afaceristului întemniţat susţin că acesta ar avea în intenţie să divorţeze de Alina şi, după puşcărie, să trăiască în SUA, la Miami, cu Valentina.

Tot acest iureş care îl are ca personaj central pe Cristian Borcea a fost provocat săptămâna trecută, după ce Valentina Pelinel a anunţat că va fi mama unui băieţel.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×